FOTBAL. Două plecări de la Oțelul în toiul sezonului

FOTBAL. Două plecări de la Oțelul în toiul sezonului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Stafful Oțelului a suferit unele modificări neanunțate, după plecările lui Aurelian Băbuțan (director sportiv) și Cătălin Ciorman (antrenor secund cu atribuții de preparator fizic), după meciul pierdut cu Steaua CSA, scor 0-1. Conform unor surse din cadrul clubului, cei doi au ales să plece pentru a lucra la un alt club din Liga a III-a, mult mai aproape de casă. Băbuțan a fost omul din umbră pentru Dorinel Munteanu la transferuri, în vreme ce Ciorman a făcut parte din stafful lui Dorinel și în perioada în care Oțelul a câștigat campionatul în 2011. Odată cu plecarea celui din urmă, Dorinel rămâne alături cu secunzii Sorin Haraga și Cătălin Iorga.

Bilete la Oțelul – FCSB

După ce în vară cele două echipe au jucat un meci amical cu casa închisă, iată că sorții au decis ca partida să se repete într-un cadru oficial, în grupele ”Cupei României”. Astfel, pentru meciul Oțelul – FCSB, din etapa a doua a ”Cupei României”, de joi, 10 noiembrie, ora 21,00, au fost puse în vânzare tichetele de acces în mediul online. Iată prețurile: 100 de lei – tribuna zero; 50 de lei – tribuna I; 30 de lei – tribuna a II-a; 15 lei – peluze; 5 lei – sector galerie.

Până la meciul cu FCSB din ”Cupa României”, gălățenii au de jucat mai întâi în campionat alte două partide, prima dintre ele fiind marți, 1 noiembrie, ora 17,00, cu Gloria Buzău.

Citit 1643 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.