UPDATE: Unirea Slobozia - Oțelul 1-0

UPDATE: Unirea Slobozia - Oțelul 1-0
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE: Unirea Slobozia - Oțelul 1-0

Gruparea gălățeană a cedat, scor 0-1, sâmbătă la prânz, pe terenul celor de la Unirea Slobozia, una dintre contracandidatele pentru ocuparea unui loc de play-off. Oțelul a ajuns la al patrulea meci oficial fără succes, cu un singur gol înscris. 

La partida de la Slobozia, gălățenii au fost nevoiți să joace mai bine de o oră de timp efectiv de joc cu un om mai puțin, după cartonașul roșu încasat de Gorovei (min. 26). Vom reveni cu amănunte.

----------------------------

Gruparea gălățeană are de trecut cu bine peste o nouă etapă în care întâlnește o contracandidată la pozițiile de play-off, Unirea Slobozia, chiar pe terenul acesteia.

Faptul că Oțelul nu traversează cea mai bună formă sportivă, coroborat cu programul dificil pe care îl are de parcurs, au început să ridice semne de întrebare cu privire la prezența în play-off a echipei noastre. Iar acestea pot fi rezolvate doar prin rezultate favorabile, primul pas fiind derbiul de clasament cu Unirea Slobozia, sâmbătă, de la ora 12,30 (transmis în direct de DigiSport și Prima Sport). Înaintea etapei, Oțelul ocupă poziția a patra cu 22 de puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia (locul 3), diferența fiind făcută de golaveraj: 14-10 pentru gălățeni, respectiv, 19-8 pentru ialomițeni.

Referitor la obiectivul de a ajunge în play-off și, implicit, de a ataca promovarea, Dorinel Munteanu, managerul tehnic al echipei, și-a asumat răspunderea pentru ridicarea nivelului întrucât a fost cel care a pornit în declarații cu astfel de țeluri de îndeplinit.

”Foarte multă lume, după ce am promovat, era mulțumită să stăm un an în divizia a doua și abia apoi să încercăm să promovăm. Eu am fost cel care de la bun început am impus acest obiectiv și îmi doresc să mă țin de cuvânt, dar lumea trebuie să știe că la noi nu s-au făcut investiții. Am ales să mergem pe continuitate, iar eu am încredere în forța grupului și în jucătorii mei”, a spus Munteanu.

Deplasarea de la Slobozia se anunță a fi extrem de dificilă, întrucât Unirea a încasat un singur gol pe teren propriu în cele șase dispute de până acum: 3-0 cu Minaur Baia Mare, 1-0 cu Metaloglobus, 0-1 cu FK Miercurea Ciuc, 0-0 cu Poli Iași, 3-0 cu Unirea Constanța și 0-0 cu Poli Timișoara.

Alte competiții de fotbal cu echipe gălățene angrenate

LIGA I. În campionatul feminin, FC Universitatea – CSM Alexandria, în etapa a opta, duminică, ora 12,00, la Stadionul ”Siderurgistul”.

LIGA a III-a. Unirea Braniștea joacă acasă cu Voința Limpeziș, sâmbătă, ora 14,00, pe Stadionul ”Oțelul”, în etapa a doua a returului. Tot în aceeași rundă, Sporting Liești a jucat vineri la CSM Rm. Sărat.

LIGA a IV-a. În etapa a zecea, penultima din tur, duminică, ora 12,00: Avântul Drăgănești – Agrostar Tulucești (arbitru Marian Dinu), Victoria Independența – Voința Cudalbi (Daniel Vlase), Covurluiul Tg. Bujor – Alegria Matca (Andrei Ghimiciu), Gloria Ivești – Viitorul Umbrărești (Ciprian Carp), Lascăr Schela – Luceafărul Berești (Ionuț Bozean), Muncitorul Ghidigeni – Siretul Cosmești (Alexandru Marin). În deschidere joacă echipele de juniori.

LIGA a V-a. În etapa a noua, duminică: Șoimii Foltești – Răzeșii Valea Mărului (ora 10,00, Stadionul  ”Siderurgistul” – arbitru Luca Chirilă), Siretul Piscu – Prutul Vlădești (Flavian Pavel), Zorile Grivița – Flacăra Pechea (Gabriel Ursu) – ambele la ora 11,00, Sporting Galați – Inter Tudor Vladimirescu (Stadion ”Dunărea II”, ora 11,00 – Sebastian Cojocaru), Mălina Smârdan – Viitorul C. Negri (ora 13,00 – Florin Cobzaru), ACS Vânători – Foresta Șendreni (ora 14,00, ”Dunărea II” – Andrei Toma), Victoria Slobozia Conachi – Viitorul Frumușița (la Schela, ora 14,30 – Gabriel Angheluță).

Citit 2714 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Noiembrie 2022 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.