UPDATE. Oțelul - FCSB 0-0, în grupele „Cupei României”

UPDATE. Oțelul - FCSB 0-0, în grupele „Cupei României”
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

UPDATE. Oţelul şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, joi seară, la Galaţi, în etapa a II-a a grupelor "Cupei României" la fotbal. Înaintea ultimei dispute din grupă, cu Gloria Buzău (7 decembrie), Oţelul are un singur punct şi păstrează şanse minime de a se califica mai departe.


Galațiul este gazda unui eveniment sportiv la care Stadionul "Oțelul", cu capacitatea sa de 13.000 de locuri, este neîncăpător pentru numărul de spectatori interesați să ia loc în tribune.

Amicalul dintre Oțelul și FCSB din vară parcă a prevestit întâlnirea celor două echipe în grupele "Cupei României". În această fază a competiției, meciul Oțelul - FCSB, din această seară, ora 21:00, a devenit decisiv pentru ambele formații, care n-au reușit să-și câștige primul joc. Oțelul a cedat, scor 0-1, în fața celor de la CS Mioveni, iar FCSB a făcut doar un egal, 2-2, la UTA. Astfel, echipa victorioasă din acest duel inegal între o echipă de Liga a II-a și una de prim eșalon va face un pas important pentru calificarea în "sferturi". Din grupa de șase, din care mai fac parte, pe lângă cele patru echipe menționate, Gloria Buzău și FC Botoșani, doar primele două clasate vor avansa în următoarea fază a "Cupei României".

Dorinel Munteanu trimite titularii de acasă

Suspendat pentru meciul cu FCSB, din cauza unui cartonaș roșu încasat la finalul meciului cu Unirea Slobozia (scor 0-1) din campionat, Dorinel Munteanu a spus că va sta acasă și nu va veni la stadion, dar că va trimite în teren cea mai bună formulă de joc pe care o are la dispoziție.

”Ar fi primul joc din cariera mea de antrenor în care nu sunt alături de echipă pe bancă, pentru că nu am luat niciodată cartonaș roșu. Îmi va fi foarte greu să văd de la distanță jocul, probabil că-l voi vedea de acasă”, a spus Munteanu, care consideră în continuare campionatul prioritar, dar fără să neglijeze șansele echipei în ”Cupa României”.

”Voi trata meciul foarte serios, voi introduce cea mai bună garnitură pe care o am la dispoziție, nu menajez pe nimeni. Următorul meci, cel cu Baia Mare (n.r. - în campionat), va fi marți, iar băieții au timp de recuperare. Bineînțeles că pentru mine play-offul este cel mai important, dar pentru play-off mai sunt șase meciuri de jucat. În Cupă, în meciul cu FCSB, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, vom încerca să câștigăm, e ultima noastră șansă de calificare”, a adăugat Munti.

De partea cealaltă, cei de la FCSB au anunțat că îi vor trimite în teren pe jucătorii care au evoluat mai puțin în ultima vreme, doar că printre aceștia se numără fotbaliști în care s-au investit sume mari de bani, cum ar fi Florinel Coman (marcatorul golului din amicalul dinaintea sezonului), Miculescu, Omrani, Dumiter, Radaslavescu sau Boboc.

Meciul, cu casa închisă

Partida Oțelul - FCSB, de astă-seară, ora 21:00, se va juca, cel mai probabil, cu casa închisă. Biletele online s-au epuizat de câteva zile, iar unica șansă a celor care n-au apucat să-și procure un tichet de acces a mai rămas la magazinul oficial al clubului sau, dacă mai rămân bilete până atunci, la casele de bilete de la stadion. La precedenta întâlnire dintre cele două echipe, cea din vară, stadionul a fost plin până la refuz.

 
Citit 3105 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2022 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.