Fotbal, la toate nivelurile

Fotbal, la toate nivelurile
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

LIGA A III-A. Sporting Liești va susține meciul etapei a XII-a (a treia a returului), pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila, ultima clasată. Chiar dacă au acumulat un singur punct, brăilenii manifestă o altă atitudine de când au apărut investitori italieni la echipă. În etapa trecută, de pildă, n-au mai pierdut la scor categoric, ci au cedat la limită, 0-1, cu CSM Focșani.

”Acest lucru este un semnal că la Brăila s-a schimbat ceva. Așa că suntem îndemnați să avem o abordare foarte serioasă a meciului. Vom juca numai la victorie pentru a ne asigura o atmosferă liniștită în sânul echipei”, ne-a spus Cătălin Savu, antrenorul lieștenilor.

La Sporting există o suspendare, Iordache, la care se adaugă două accidentări mai vechi, Bârlădeanu și Mereuță.

Tot în seria a doua a Ligii a III-a, Unirea Braniștea se deplasează la Viitorul Ianca, pentru un joc bun și un rezultat pe măsură. Dar și pentru o revanșă, după 1-2 neașteptat în tur. O singură indisponibilitate, juniorul Tarozzi - accidentat.

Ambele meciuri se vor disputa sâmbătă, de la ora 14:00.

FEMININ. În Liga I a echipelor feminine, FC Universitatea Galați va susține meciul din acest weekend, în deplasare, la FK Odorheiu Secuiesc.

LIGA A IV-A. Sunt programate meciurile ultimei etape a turului. Se va juca sâmbătă un meci, iar celelalte duminică, astfel: Viitorul Umbrărești - Covurluiul Tg. Bujor (ora 14:00), respectiv, Alegria Matca - Avântul Drăgănești, Luceafărul Berești - Gloria Ivești, Voința Cudalbi - Muncitorul Ghidigeni, Siretul Cosmești - Lascăr Schela și Agrostar Tulucești - Victoria Independența (duminică, ora 12:00).

LIGA A V-A. Se joacă duminică, de la ora 11:00, meciurile din etapa a X-a: Inter Tudor Vladimirescu - ACS Vânători, Viitorul Frumușița - Sporting Galați, Viitorul C. Negri - Victoria Slobozia Conachi, Flacăra Pechea - Siretul Piscu, Prutul Vlădești - Șoimii Foltești, Răzeșii Valea Mărului - Voința Cișmele și Foresta Șendreni - Zorile Grivița (ora 14:00).

Gh. Arsenie

Citit 777 ori Ultima modificare Vineri, 11 Noiembrie 2022 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.