Din sportul gălățean. Victorie categorică la junioare

Din sportul gălățean. Victorie categorică la junioare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Echipa de handbal junioare I a CS Municipal Galați (antrenoare Sanda Asandei) a obținut o victorie categorică, scor 33-18, cu ACS Tomus Călărași. Iată jucătoarele care au obținut acest succes: Barbu - Popa-Chiriac 4 goluri, Filip 1, Popovici, Trincă 2, Lazăr 7, Bujor 2, Dobrea 3, Pelin 4, Dabija 3, Munteanu 1, Crăciunescu 1, Pricochel 3, Frăsinel 1, Baștină 1.

HALTERE. Câștigătoare a trei medalii de bronz la etapa precedentă de la Arad, Ioana Bejan (categoria 36 kg) de la CS Școlar Galați, a ratat finala Campionatului Național de haltere pentru copii de la Bascov, concurs care începe astăzi. Eleva antrenoarei Mariana Toma s-a accidentat și are mâna imobilizată în aparat gipsat.

Altfel, Mariana Toma, care face antrenamente în Sala "Dunărea", este în plină companie de selecție, tehniciana căutând fete și băieți, în vârstă de 9-16 ani, pentru completarea efectivului secției de atletică grea.

FOTBAL. În Seria a III-a a "Ligii Elitelor" la fotbal pentru juniori Under 15, s-au disputat ultimele meciuri din turul actualului sezon. Locul 1 în clasamentul la zi este ocupat de echipa Școlii de Fotbal Oțelul (antrenor Bogdan Balaban) cu 12 puncte, iar cea de-a doua grupare gălățeană, ACS Junior (antrenor Ionuț Niculcea), ocupă locul 4, cu 6 puncte.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 550 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 09:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.