Din sportul gălățean. Victorie categorică la Alba Iulia

Din sportul gălățean. Victorie categorică la Alba Iulia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

RUGBY. 63-0 este scorul cu care CSM Galați a învins, în deplasare, RC Alba Iulia. Punctele au fost înscrise de Dănăilă, Justian și Cocîrlă – câte două încercări, Frățilă, Badea, Spătărescu, Nistor și Ștefănescu – câte o încercare, și Partenie – 4 transformări.

În seara premergătoare partidei, autocarul care transporta echipa, a fost acroșat de un autocamion, pe drumul de centură al orașului Călimănești, a fost grav avariat, dar din fericire nu au fost victime.

ARBITRAJ. Încă patru arbitri au oficiat în weekend la jocurile din Liga a III-a: Alexandru Burloiu – asistat de Florin Iftode, la meciul Gloria Albești – Înainte Modelu, respectiv, Adrian Sava – Răzvan Bedreagă la CS Afumați – Agricola Borcea. La două jocuri au fost observatori gălățeni: Mihai Păiș la Gloria Băneasa – Recolta Gh. Doja și Daniel Burloiu la CSM Rm. Sărat – Viitorul Ianca.

PERFORMANȚĂ. Echipa de fotbal a polițiștilor de la IPA Regiunea 2 Galați a câștigat medalia de argint la Memorialul “Ion Sultănescu“ de la Buzău, categoria +40  de ani. Golgheterul turneului a fost gălățeanul Marian Petre.

 ȘAH. Trofeul ”Mutare cu mutare” – Open, desfășurat la Brăila, a fost câștigat de către șahistul buzoian Teodor Cosmin Nedelcu, cu 7 puncte din tot atâtea runde.

În concurs s-au aflat și câțiva șahiști gălățeni, clasați astfel: Marin Ioniță – locul 9, Alina Vorniceanu – locul 10 și Ovidiu Lupu – locul 11.

grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 961 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2022 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.