„Supermaratonul Reîntregirii Neamului”

„Supermaratonul Reîntregirii Neamului”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CONCURS. A 12-a ediție a "Supermaratonului Reîntregirii Neamului" s-a desfășurat între două orașe încărcate de istorie, Blaj şi Alba Iulia, și a măsurat 52 de km. Între concurenți s-a numărat și atletul veteran gălățean Cătălin Brăila.

DANS SPORTIV. Cuplul Alin Tudose - Maria Gîscă (CS Municipal) s-a clasat de două ori pe locul al treilea la Open Basic Latino și la Open Basic Standard, reușind promovarea în clasa Open.

PATINAJ. "Nu mai mergem în Germania pentru Campionatele Naționale ale României. Competițiile oficiale se vor desfășura în Polonia, la Tomashow, în ianuarie, stațiunea germană fiind ocupată de Campionatele Mondiale. Până atunci ne pregătim la Galați. Peste două săptămâni, începe sezonul la Miercurea Ciuc, unde vor avea loc mai multe concursuri de short-track, cele mai importante fiind «Cupa Harghitei» și «Cupa Mureșului»”, ne-a spus prof. Dorin Radu, antrenorul patinatorilor de viteză de la Dunărea Galați. De la acesta am aflat și componența delegației gălățene pentru viitoarele concursuri: Daniela Istrate, Cosmina Ardeleanu, Ariana Ilie, Daniel Bîgu, Eleonora Arsene și Sofia Ioniță.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 444 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2022 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.