Din sportul gălățean. Eveniment inedit la FEFS Galați

Din sportul gălățean. Eveniment inedit la FEFS Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

ÎNTÂLNIRE. Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității "Dunărea de Jos" Galați, găzduiește astăzi (de la ora 11,00) un eveniment inedit. Fosta atletă campioană mondială la probe combinate Liliana Năstase va dărui cele două medalii mondiale școlii pe care a absolvit-o în anul 1983. Inițiativa îi aparține însăși sportivei și primului său antrenor, Dumitru Văduvoiu. Cele două medalii sunt una de argint, cucerită în 1984 la heptatlon în Japonia, și alta de aur, pentru primul loc în aceeași probă la Zagreb (Croația), când a devenit campioană mondială universitară. Aceste performanțe au fost realizate în perioada când Liliana Năstase era antrenată de prof. Doru Crișan și reprezenta Clubul Sportiv Universitar Galați. Pe parcursul activității sale atletice, Liliana a fost antrenor emerit și a pregătit sportivi de la cluburile Steaua și Dinamo.

HANDBAL. În Divizia A (eșalonul doi) de handbal, echipa feminină CSM Galați a jucat cu Corona Brașov, în etapa a VI-a, și a cedat la scorul de 31-39.

RUGBY. În ultima etapă a turneului play-out - Liga Națională, CSM Galați întâlnește, mâine, echipa RC Grivița București (Stadionul "Municipal" - fost "Gloria", ora 11,00).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1088 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2022 22:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.