Din sportul gălățean. „Studenții”, al șaselea succes

Din sportul gălățean. „Studenții”, al șaselea succes
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. Echipierii formației masculine de handbal CSU Galați au obținut încă un succes în eșalonul al doilea. Gălăţenii au jucat în deplasare la HC Pietricica Piatra Neamț și s-au impus cu scorul de 36-28. A fost al șaselea succes din acest sezon, prin care CSU își consolidează poziția a treia în clasament, cu 18 puncte. Principalii marcatori: Soare 7 goluri, Ionescu 6, Buțea și Bădărău - câte 5 goluri.

VOLEI. Fetele de la CSU Hygienium susțin meciul etapei a patra din Divizia A2 în deplasare. Partenera de astăzi este CSM Focșani, echipă pregătită de un antrenor gălățean, Alin Lazăr.

Altfel, echipele Combinatei CSS - Arcada Galați au jucat cu cadeții și juniorii C.N. "Nicolae Titulescu" Craiova. În ambele meciuri, victoriile au revenit echipelor noastre, cu 3-2, respectiv, 3-1.

ARBITRAJ. La meciurile din Liga a II-a și a III-a de fotbal vor oficia și câțiva arbitri și observatori gălățeni. Alexandru Burloiu va fluiera la Metaloglobus - Progresul Spartac, un derbi bucureștean interesant, iar Daniel Vlase va fi asistent la Gloria Buzău - Concordia Chiajna. În Liga a III-a, trei arbitri asistenți, Florian Vișan și Florin Iftode la Rapid Brodoc - Dante Botoșani și Daniel Gâță la Farul II - CS Amara, iar arbitrul Alexandru Perju, ajutat de asistentul Andrei Toma, la Flacăra Moreni - Unirea Bascov. Un singur observator gălățean delegat - Liviu Ciubotariu, la FC Brașov - Cetate Râșnov.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 852 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 03:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.