SPECIAL DE MONDIAL. Olanda – Ecuador 1-1: Țările cu fotbal cam de jos

SPECIAL DE MONDIAL. Olanda – Ecuador 1-1: Țările cu fotbal cam de jos
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Chiar dacă situația din clasament o îndreptățește pe reprezentativa Olandei sau a Țărilor de Jos (denumirea oficială actuală) să câștige grupa A, nimic nu a fost impresionant până acum la naționala portocalie. Nici măcar golul marcat rapid de Gakpo n-a fost suficient pentru ca olandezii să arate fotbalul pe care îl practicau în alte timpuri, pentru că apoi Ecuador a devenit echipa mai perciuloasă. Sud-americanii au amenințat mai întâi prin golul lui Estupinian - anulat pentru ofsaid la un coechipier, în cele din urmă - și au concretizat egalarea prin Enner Valencia. Atacantul ecuadorian a devenit și cel mai bun marcator de până acum al turneului, cu trei reușite. Acesta a fost înlocuit în minutul 90, după o accidentare și a părăsit terenul pe targă.

După egalare, până la final, tot Ecuadorul a avut cea mai mare ocazie, dar bara s-a opus din drumul mingii către gol. Una peste alta, a mai trecut un meci cu ritm lent de joc și plin de inexactități, așa cum ne-a obișnuit Mondialul până acum.

După două etape în Grupa A, putem consemna prima echipă eliminată, Qatar - chiar gazda turneului. Iată clasamentul după cele două runde: 1-2. Ecuador și Olanda - câte 4 puncte (golaveraj 3-1), 3. Senegal 3 p, 4. Qatar 0 p.

În ultima etapă se joacă Ecuador - Senegal și Qatar - Olanda.

Citit 640 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2022 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.