SPECIAL DE MONDIAL. Argentina - Mexic 2-0: Argentina trăiește!

SPECIAL DE MONDIAL. Argentina - Mexic 2-0: Argentina trăiește!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Startul de coșmar cu Arabia Saudită aproape că a fost dat uitării, după un succes atât de frumos și, mai ales, atât de important obținut de Argentina contra Mexicului.

După o primă repriză mai ștearsă, argentinienii au apăsat pedala de accelerație în partea a doua și au reușit să treacă în avantaj prin Messi. Vedeta Argentinei a înscris cu un șut din afara careului, perfect plasat în colțul din stânga al portarului Ochoa (min. 64). Gestionarea avantajului a decurs mult mai bine pentru argentinieni față de meciul din prima etapă și au reușit chiar să puncteze a doua oară, un gol ce se poate dovedi esențial în calculele finale pentru calificarea în optimi. Enzo Fernandez, intrat în repriza a doua, a înscris cu un șut superb din interiorul careului, după o fentă în care a derutat întreaga apărare a mexicanilor.

După două etape, situația din Grupa C se prezintă astfel: 1. Polonia 4 puncte (golaveraj 2-0), 2. Argentina 3 puncte (golaveraj 3-2), 3. Arabia Saudită 3 puncte (golaveraj 2-3), 4. Mexic (golaveraj 0-2). În ultima etapă se joacă Argentina - Polonia și Arabia Saudită - Mexic.

Citit 747 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 23:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.