FUTSAL. United a încheiat sezonul european

FUTSAL. United a încheiat sezonul european
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de futsal United Galați, campioana României, a încheiat parcursul european odată cu participarea în faza de elită a Ligii Campionilor. Gălățenii și-au depășit condiția prin accederea în această fază avansată a competiţiei, în care nu aveau practic nicio șansă de a avansa.

Din cele patru grupe din faza de elită doar primele clasate au mers mai departe în turneul final, ceea ce făcea misiunea gălățenilor de-a dreptul imposibilă. De altfel, Florin Ignat și compania s-au deplasat în Croația, acolo unde au avut de disputat cele trei meciuri, cu gândul să se bucure de experiență, fiind conștienți de diferența de valoare față de adversarii pe care i-au întâlnit la acest nivel.

Ultimul meci a fost cel mai aspru pentru gălățeni, care au cedat în fața lui Anderlecht, scor 0-9, într-un meci în care belgienii erau disperați să câștige la un scor cât mai mare, pentru a se califica în fața Barcelonei. De altfel, Andrelecht a reușit să se califice surprinzător, în dauna catalanilor. În primele două meciuri, United a pierdut onorabil, 2-6 cu Barcelona și 2-5 cu MNK Futsal Pula.

Odată cu încheierea acestei experiențe europene, gruparea gălățeană a pornit duminică spre casă și urmează să se concentreze pe campionat. United a mers ceas până acum în campionat, fiind pe primul loc, fără să cunoască gustul înfrângerii.

Citit 1326 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.