VOLEI. Dublă victorie gălățeană în deplasare

VOLEI. Dublă victorie gălățeană în deplasare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În competițiile naţionale de volei, ambele echipe de seniori ale Galațiului au evoluat în deplasare, încheindu-şi disputele cu victorii.

Formaţia masculină CSM Arcada a jucat la CSM Suceava (echipă nou promovată, după ce a evoluat multă vreme în eșalonul al doilea), iar întâlnirea n-a ridicat niciun fel de probleme băieților noștri, care au dominat disputa de la un capăt la altul. Scorul meciul arată foarte clar modul în care s-au desfășurat ostilitățile. A fost 3-0 (25-19, 25-17, 25-16) pentru CSM Arcada, după circa o oră de joc. "Am întâlnit o echipă mai modestă a campionatului, pe noi ne-a interesat jocul nostru - victoria și o evoluție cât mai bună. A fost o foarte bună repetiție în vederea meciului din CEV Cup, de miercuri, cu finlandezii de la Savo", ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

Cu o excepție a fost folosit întregul lot. S-a început cu Lescov, Rață, Bala, Mihălescu, Magdaș, Butnaru - Kantor (libero). Au mai intrat: Smits, Talpă, Cristudor, Sobirov, Madsen și Maleschka. N-a jucat Bartunek.

Fetele de la CSU Hygienium au câștigat, tot în deplasare, la CSM Focșani. Scorul a fost 3-1 în favoarea gălățencelor: 25-15, 25-15, 11-25, 25-16. A fost meciul etapei a patra în Seria Est, rămasă cu numai șase echipe, după retragerea celor de la CS Mioveni. Următorul meci al gălăţencelor va avea loc tocmai pe 17 decembrie, acasă, cu CSM Constanța.

Antrenoarele Ileana Berdilă și Adriana Dudnic au început cu sextetul: Sorina Răileanu, Andreea Stănescu, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Ioana Ștefu, Camelia Vasile - Alexandra Iordan (libero). Au mai jucat: Maria Neacșu, Cristina Popoiu, Diana Hanțan, Crina Arbunea și Iulia Sava.

 

Citit 599 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.