Din sportul gălățean. Final de sezon cu victorie

Din sportul gălățean. Final de sezon cu victorie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

RUGBY. Jucătorii de la CSM au încheiat cu o victorie meciurile din Liga Națională de rugby. Gălățenii au învins cu 21-6 (13-6) pe RC Grivița București, într-o partidă care a contat pentru ultima etapă a turneului play-out. Jucătorii pregătiți de Marius Secuianu și Eugen Popa au dominat partida și s-au apărat excelent. Punctele învingătorilor au fost reușite de Justian Tachel - încercare, Cucu - încercare, Onofrei - 3 lovituri de pedeapsă și o transformare. CSM Galați a terminat campionatul pe locul 5 în play-out.

ARTE MARȚIALE. În orașul Sfântu Gheorghe s-au desfășurat întrecerile "Cupei CS Municipal" la ju-jitsu și judo. Între concurenți - din țară și din Republica Moldova - s-au aflat și sportivi de la ACS Vipguard Tecuci. Pregătiți de sensei Luis Turcu, tecucenii și-au trecut în cont 11 medalii: 4 de aur - Ghinea, Prodan, Tudosă și I. Damian, 4 de argint - Copăceanu (2), Tudosă și Damian, și trei de bronz - Buliga, Amăriuței și D. Damian.

HANDBAL. CSM Roman a învins cu 32-21 (18-9) CSM Galați, într-o partidă care a contat pentru Seria B a Diviziei A (eșalonul al doilea) de handbal feminin. Jucătoarele pregătite de Daciana Balaban și Sanda Asandei nu s-au regăsit în prima repriză, iar în partea a doua nu au mai putut recupera terenul pierdut. CSM Galați: Micu, Popa, Ivanov - Ticea, Trincă 1 gol, Filip 1, Lazăr 1, Prescură 12, Pelin 2, Frăsinel 4, Crăciunescu, Pricochel, Dabija, Baștină.

 

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 565 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2022 08:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.