FOTBAL. Braniștea a urcat pe loc de play-off!

FOTBAL. Braniștea a urcat pe loc de play-off!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Etapa din weekend a fost favorabilă echipelor gălățene din cel de-al treilea eșalon. Ambele au jucat în deplasare și amândouă au încheiat victorioase.

Unirea Braniștea s-a impus la limită, la Bacău, cu Dinamo, printr-un gol marcat de Răducan, în min. 38, în urma unui corner. Elevii lui Niculcea au trecut peste starea terenului foarte greu practicabil, plin de băltoace, și şi-au creat câteva ocazii clare, din care una a fost transformată în gol. A fost un gol de trei puncte, care urcă echipa pe locul al patrulea în clasamentul Seriei a II-a, cu 28 de puncte, parcurs foarte bun pentru o nou-promovată. Au fost și alte oportunități, printre care și o bară a lui Răducan sau ocazii prin același jucător și M. Cireș. În final, brăniștenii au fost preocupați de păstrarea rezultatului, ceea ce le-a și reușit. Echipa victorioasă: Ursu - Mihai, Gâță, Manea, Hilohi - Năpârlică, Murgoci - Oniciu, Răducan, Cireș - Spânache. Au mai intrat: Țicămucă, Gherghișan și Tarozzi.

  • O victorie mai clară a reuşit Sporting Liești, la Voința Limpeziș. A fost 4-1 (1-1), după ce scorul a fost deschis de buzoieni (min. 4). În continuare, însă, lucrurile au intrat pe făgașul dorit, lieștenii punctând prin Iordache (din lovitură liberă), Costea, Stan și Călin. Sporting a atins 21 de puncte în clasament, pentru o poziție liniștită (locul 6). Au contribuit la acest succes: Vădeanu - Ștefănescu, Munchiu, Maftei, Sevastian - Iordache, Cucu, Mihu, Al. Stan - Costea, Călin. Au mai intrat: Mohorîță, Chiriac, Grigoraș, Angheluță și Popa.

Celelalte rezultate ale etapei: CSM Focșani - Aerostar 2-2, Ianca - Brăila 2-0 și Metalul Buzău - CSM Rm. Sărat 1-1.

În runda viitoare, echipele gălăţene vor juca pe teren propriu: Sporting Liești - Viitorul Ianca și Unirea Braniștea - Aerostar Bacău.

Citit 684 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.