Victorie MARE pentru Oțelul! Din nou pe loc de play-off

Victorie MARE pentru Oțelul! Din nou pe loc de play-off
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Rezultatele favorabile din celelalte meciuri ale contracandidatelor au fost concretizate de către formația lui Dorinel Munteanu printr-un succes la Ripensia Timișoara, scor 1-0.

Zona de play-off din Liga a II-a o cuprinde din nou pe Oțelul, grație succesului obținut la Timișoara, pe terenul Ripensiei - una dintre echipele cu rezultate foarte bune pe teren propriu. Unicul gol al partidei (min. 14) a venit la capătul unei faze în care Neagu a trimis spre poartă, iar în traiectoria mingii către gol a intervenit inoportun Gladun (Ripensia). Golul înscris devreme a făcut ca Oțelul să interpreteze partitura preferată a lui Dorinel Munteanu, 1-0 și conservarea rezultatului, fără a permite gazdelor să-și creeze situații de gol.

Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Dur-Bozoancă – Farcaș, Yabre, Azinovic, Panait – Jardan, Neagu, Cisotti – Maxim, Berisha, Gorovei. Au mai intrat: Mitoi, Nica, Adăscăliței și Markovic.

Succesul de la Timișoara o urcă pe Oțelul până pe locul 4, cu 28 de puncte, la egalitate cu Poli Iași (locul 3) și la un singur punct în spatele echipei de pe doi, Unirea Slobozia. Marea pierzătoare a etapei este Gloria Buzău, picată pe locul 7, după ce a cedat acasă, vineri seară, cu Concordia Chiajna (0-1).

Următorul meci al Oțelului este pe teren propriu cu Metaloglobus, după care se mai joacă doar cu Gloria Buzău, în Cupă, până la pauza de iarnă.

Citit 3654 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.