SPECIAL DE MONDIAL. Coreea de Sud – Ghana 2-3: Să joace Ghana mai des!

SPECIAL DE MONDIAL. Coreea de Sud – Ghana 2-3: Să joace Ghana mai des!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Rămânem cu o concluzie clară, după ce am văzut-o deja la lucru de două ori, că Ghana ar trebui să joace mai des. Avem fotbal cu goluri multe, ambiție până la cel mai înalt nivel și, bineînțeles, suspans.

De două ori 3-2 în meciurile Ghanei de până acum. Dacă prima dată soarta a fost în favoarea Portugaliei, de această dată reprezentanta continentului african a avut câștig de cauză în fața sud-coreenilor. Ghana a reușit să marcheze în ciuda cursului jocului în prima repriză, prin Salisu (min. 24), iar zece minute mai târziu și-a dublat avantajul prin Kudus - cel care avea să fie omul meciului până la urmă.

Imediat după pauză, sud-coreenii au înclinat balanța în favoarea lor și au reușit chiar să egaleze. Eroul asiaticilor a fost atacantul Cho Gue-Sung, care la nivel de echipe de club joacă la Jeonbuk (Japonia). Minutele 58 și 61 au fost cele în care s-au consemnat golurile pentru egalitate pe tabelă. Dar nu avea să fie egal pentru mult timp, întrucât Kudus (min. 68) și-a trecut și el în cont dubla și a adus-o din nou în avantaj pe Ghana.

Calculele pentru calificarea în optimi din Grupa F se vor înteți abia după meciul dintre Portugalia și Uruguay (ora 21:00).

Citit 642 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2022 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.