FOTBAL. Luptă strânsă în fruntea clasamentului Ligii a V-a

FOTBAL. Luptă strânsă în fruntea clasamentului Ligii a V-a
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipele din cel de-al cincilea eșalon fotbalistic au ajuns la etapa cu numărul 12. O etapă cu o bună eficacitate, cu 36 de goluri, în șapte partide. Cel mai disputat și interesant meci a avut loc la Frumușița, între localnicii de la Viitorul și Zorile Grivița, cu o spectaculoasă evoluție și răsturnare a scorului. La pauză a condus echipa gazdă, cu 3-0, care își "trecuse" deja trei puncte în clasament. La fluierul final, însă, tabela a arătat 5-4 pentru oaspeți! Autorii celor nouă goluri: Necula, Paraschiv, Fl. Bulgaru, Donosă/ Fl. Cașu (3) și T. Neamțu (2).

În celelalte jocuri s-au înregistrat rezultatele: Mălina Smârdan - Sporting Galați 3-2, Viitorul C. Negri - ACS Vânători 3-1, Inter Tudor Vladimirescu - Siretul Piscu 4-2, Foresta Șendreni - Șoimii Foltești 2-2, Flacăra Pechea - Voința Cișmele 3-1, Prutul Vlădești - Răzeșii Valea Mărului 3-1. Echipa Victoria Slobozia Conachi a stat. 

Prima parte a clasamentului se prezintă astfel: 1. Foresta 24 puncte, 2. ACS Vânători 22 p, 3-4. C. Negri și Foltești - câte 21 de puncte. În subsolul clasamentului, pe locurile 10-13, sunt patru echipe cu câte 11 puncte, locul 14 este ocupat de Sporting Galați - 10 puncte, iar ultimul loc de Inter Tudor Vladimirescu - șase puncte.

* Ultimul meci restanță din Liga a IV-a s-a încheiat astfel: ACS Lascăr Schela - Victoria Independența 3-5 (la juniori, 0-5).

* În ”Liga Elitelor”, competiția juniorilor de 15 ani, ACS Junior Galați a învins în deplasare echipa Stars Brăila cu scorul de 2-0, în ultima etapă a turului. Cea de-a doua echipă gălățeană din această competiție, Școala de Fotbal Oțelul, mai are de disputat un meci restant cu LPS Vaslui. Acesta a fost reprogramat pentru 7 decembrie, la Galați.

Citit 561 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.