Din sportul gălățean. Fetele joacă la Târgu Mureș

Din sportul gălățean. Fetele joacă la Târgu Mureș
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Fetele de la FC Universitatea au, din nou, o misiune dificilă, ca toate celelalte din acest sezon. Duminică vor disputa ultimul meci din campionat, tocmai la Tg. Mureș, cu Ladies, și va face un efort pentru încheierea sezonului pe teren.

ARBITRAJ. La meciul de duminică, Farul – FC Botoșani, observator va fi gălățeanul Liviu Ciubotariu. În Liga a II-a, la partida FC Brașov – Dinamo, va fluiera gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru. Liga a III-a va fi dominată de oficiali gălățeni. Două programări interesante vor fi la... distanță – tocmai la  CSM Satu Mare cu CSM Sighetu Marmației: Ionuț Constantinescu, ajutat de asistentul Daniel Gâță, respectiv, Gloria Bistrița – FC Bihor: Florian Vișan și Daniel Vlase. o altă programare vw fi la Viitorul Darabani – Rapid Brodoc cu brigadă gălățeană completă: Alexandru Burloiu – Andrei Toma și  Răzvan Bedreagă.

COMPETIȚIE. Luptătorii de libere de la Vyp Guard Tecuci au primit invitație să participe la Turneul Internațional de la Reșița, competiție care se va desfășura săptămâna viitoare. Pentru a se prezenta cât mai bine, sportivii pregătiți de către antrenorii Lucian Pădure și Dumitru Ghețu vor participa la ”Memorialul Dumitru Ignat” de la Vaslui.

Cei doi tehnicieni au deplasat pentru concurs un lot de 30 de sportivi. Printre aceștia se află Antonio Ghiulai, Sebastian și Andrei Brăilescu, David Militaru, Gabriel și Mihai Ildirim, Andrei Prună, Petru Cristea și Ionuț Avram.

 Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 674 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Decembrie 2022 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.