BADMINTON. Medalii gălăţene la cadeți și juniori

BADMINTON. Medalii gălăţene la cadeți și juniori
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Timp de trei zile, Timișoara a găzduit partidele Campionatului Național de cadeți, juniori și seniori. Sportivii gălățeni au participat doar la juniori și cadeți U15, unde au avut o comportare foarte bună. Cei șapte sportivi pregătiți de antrenorii Dorel Badiu și Iulian Călin și-au trecut în cont un număr de opt medalii. Două dintre acestea i-au revenit sportivei Irina Daria Gherasim, de la CS Universitatea, care a obținut titlul de campioană la dublu, împreună cu timișoreanca Cristina Sîrbu, plus locul al doilea la simplu - în finală fiind întrecută de colega de dublu!

Ceilalți sportivi participanți (toți de la Clubul Siderurgistul) au obținut medaliile de bronz, pentru locul al treilea, după cum urmează: la dublu fete - Mădălina Panaite și Amalia Pintilie, respectiv, Teodora Grădinaru și Sara Bordeianu; la dublu băieți - Matei Slavu și ieșeanul Andrei Zubcu; la dublu mixt - Teodora Grădinaru împreună cu timișoreanul Ioan Fircea.

Ultima competiție de badminton a anului, Campionatul Național de juniori U13, va avea loc în acest weekend, în Capitală. Gălățenii vor fi prezenți cu opt sportivi de la Clubul Siderurgistul.

Citit 941 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2022 23:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.