Din sportul gălățean. Turneu de lupte dominat de tecuceni

Din sportul gălățean. Turneu de lupte dominat de tecuceni
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

LUPTE. La Vaslui s-a desfășurat concursul de lupte pentru copii, cadeți și juniori dotat cu ”Cupa Memorialului Dumitru Ignat”, cu participarea a numeroși sportivi de la Unirea Iași, CSM Onești, CSM Vaslui și Vyp Guard Tecuci. Concurând la lupte libere, tecucenii antrenați de Lucian Pădure și Dumitru Ghețu s-au impus prin frații Desire și Andrei Lefter, Sebastian Brăilescu, Luca Stoian, Ionuț Avram și Andrei Brăilescu, toți clasați pe primul loc la categoriile lor de greutate. Luptătorii tecuceni au plecat astăzi spre stațiunea Herculane, acolo unde, în zilele următoare, va avea loc un concurs internațional.

FOTBAL. Meciul de ieri, dintre CS Mioveni și FCU Craiova, din etapa a 20-a a Ligii I, a fost arbitrat de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru.

Altfel, rezultatul meciului Sepsi Sf. Gheorghe - FC Voluntari a fost egal: 1-1. Golul covăsnenilor a fost marcat de jucătorul gălățean Alexandru Tudorie, care este și golgheterul echipei.

HANDBAL. Echipa de junioare III a CS Municipal Galați (antrenor Viorel Alexandru) continuă seria succeselor. În weekend, gălățencele au întâlnit LPS Brăila de care au trecut cu un scor categoric: 40-13. Principalele marcatoare: Bucner și Ghimpu - câte 11 goluri și Darie 10.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 712 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2022 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.