Daniel Irofte, cel mai „galonat” pugilist gălățean

Daniel Irofte, cel mai „galonat” pugilist gălățean
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Tradiționalele clasamente de final de an ale sportivilor gălățeni ne vor însoți și în aceste zile. În numărul de astăzi al ziarului nostru vom prezenta performanțele unui foarte tânăr boxer gălățean.

Secția de box a CSM Dunărea Galați și-a stabilit cei mai buni sportivi ai acestui an. Primul clasat în ierarhie, pregătit de către antrenorul emerit Costel Burlacu, este Daniel Irofte - medaliat cu bronz pentru locul III la Campionatele Europene de juniori de la Monte Silvana (Italia). Același Irofte este vicecampion național la categoria 52 kg. El este elev în clasa a X-a a Liceului cu Program Sportiv din Galați, în clasa la care diriginte este prof. Florin Păunescu.

Tot argint a obținut și colegul lui, Alexandru Suvache, tot la juniori republicani. În sfârșit, tridentul fruntaș este completat de Albert Irimescu, medaliat cu bronz la Campionatul Național pentru tineret.

Altfel, toți aceștia, dar și colegii lor nu mai au unde să se pregătească, sala în care se antrenau boxerii gălățeni fiind închisă din cauza frigului!

Gheorghe Arsenie, M. Petrescu

Citit 1372 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2022 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.