Din sportul gălățean. Dunărea Galați, turneu în Ungaria

Din sportul gălățean. Dunărea Galați, turneu în Ungaria
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HOCHEI. La "Santa Claus Cup" din orașul Dunaujvaros (Ungaria), au avut loc întrecerile unui turneu internațional de hochei pe gheață Under 12. Au participat 24 de echipe din cinci țări, printre acestea aflându-se și două formații din țara noastră. Copiii de la Clubul Dunărea, echipă condusă de antrenorul Vitalii Donika, au încheiat concursul pe locul 7, podiumul fiind ocupat de echipe din Slovacia și Cehia.

HANDBAL. Astăzi, handbalistele de la CSM Galați vor susține meciul etapei a IX-a a primului eșalon. Partenere de întrecere le vor fi jucătoarele de la Gloria Buzău, iar întâlnirea va avea loc la Sala "Dunărea", la ora 17.00.

ARTE MARȚIALE. Sportivii de la Neko-Me Tecuci au urcat de 13 ori pe podium la Campionatul Mondial de karate WTKU, de șase ori pe cea mai înaltă treaptă. Competiția a avut loc în Polonia, în orașul Lublin, cu participarea a 1.500 de sportivi din 28 de țări. Între sportivii din țara noastră, s-au aflat și cei din Tecuci, care au obținut șase medalii de aur, trei de argint și patru de bronz. Iată numele performerilor: Ana Maria Stegaru, Dragoș Stegaru, Cosmina Fluture, Ștefania Mustață, Maria Nacu și Rareș Doncea.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1029 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Decembrie 2022 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.