BASCHET. CSM Galați - Steaua, derbi pentru play-off

BASCHET. CSM Galați - Steaua, derbi pentru play-off
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de baschet seniori a CSM Galați va susține unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, cu Steaua București, vineri seară, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor "Dunărea". Gălățenii se află în luptă directă cu Steaua pentru clasarea între primele cinci din Conferința B a Ligii Naționale - poziționare ce ar asigura participarea în faza superioară.

Situația în clasament este momentan favorabilă echipei pregătite de Florin Nini, care are cinci victorii, cu două peste cele adunate de steliști (care au un meci mai puțin disputat).

"Ne așteaptă un meci extrem de dificil cu Steaua, în care nu mai e loc de greșeli simple, trebuie să fim concentrați la maximum și să luptăm pentru victorie. E un joc extrem de important în economia clasamentului și trebuie tratat ca atare. De asemenea, sperăm să avem alături de noi tot mai mulți fani care să ne susțină, pentru că avem nevoie de sprijinul lor pentru a reuși să o învingem pe Steaua", a spus Florin Nini.

Antrenorul gălățenilor este nevoit să recurgă la câteva modificări la nivelul lotului, după ce americanii Jalen Hayes și Darrion Strong au părăsit echipa în ultima săptămână.

Citit 948 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2022 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.