Din sportul gălățean. Cantonamentul din Capitală, la final

Din sportul gălățean. Cantonamentul din Capitală, la final
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HALTERE. Lotul național de haltere tineret și speranțe olimpice și-a încheiat cantonamentul de pregătire la Centrul Național Olimpic "Lia Manoliu" din București. Printre cei nominalizați de către Comisia Tehnică a federației de specialitate s-au aflat și trei gălățeni: Alexandra Alexe de la Dunărea Galați (antrenori Marin Otinceanu și Nicolae Mihai) - triplă campioană europeană, Cosmin Isofache de la Siretul Piscu (antrenor Alexandru Dumitrescu) și Tiberiu Donose de la Viitorul Frumușița (antrenor Dumitru Burgoci). Antrenor principal al lotului național a fost gălățeanul Costel Dimofte, președintele Comisiei Județene de Haltere.

CONVOCARE. Voleibalista Diana Hantău (cu dublă legitimare, Dinamo - CS Universitatea Galați) se va afla în pregătire în cantonament cu lotul național de cadete. Este vorba despre o convocare prelungită, de circa o lună, pregătiri ce se vor desfășura la Centrul Olimpic de la Izvorani.

VOLEI. Lotul echipei feminine de volei a Clubului Universitatea Galați - care activează în eșalonul al doilea (Divizia A2) - este alcătuit, în majoritate, din jucătoare foarte tinere: şase cu vârsta de junioare, dar și studioase în același timp, alături de cele cu vârsta de eleve fiind și trei studente.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 645 ori Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2022 09:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.