UPDATE. Baschetbaliştii de la CSM Galați, învinşi la Sala Sporturilor

UPDATE. Baschetbaliştii de la CSM Galați, învinşi la Sala Sporturilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În ultimul joc al anului, disputat pe teren propriu cu CSM Constanța, echipa de baschet CSM Galați n-a mai repetat evoluțiile bune din meciurile cu Timișoara şi Steaua. Drept urmare, gălățenii au pierdut partida la un scor clar, 81-94, lăsând deschisă lupta pentru calificarea în Top 5.


Un meci cât o finală, așa ar putea fi sintetizat duelul de vineri seară, ora 18:00, de la Sala Sporturilor "Dunărea", dintre CSM Galați și CSM Constanța. Partida din etapa a treia a returului Conferinței B a Ligii Naționale de baschet masculin este una decisivă, întrucât între cele două echipe se duce o luptă directă pentru clasarea în Top 5 la finele sezonului regulat, ceea ce ar însemna calificarea în faza superioară a campionatului.

"Sigur că ne dorim să câștigăm, ne dorim să facem un joc bun în primul rând, să nu mai comitem erorile ușoare pe care le-am făcut în meciul cu Steaua. Alături de publicul nostru trebuie să dăm totul pe teren, pentru că numai așa am putea să ne impunem. Constanța este o echipă bună a campionatului, cu investiții din ce în ce mai mari", a spus Florin Nini, antrenorul gălățenilor.

CSM Galați a strâns șase victorii în primele zece runde de până acum, un bilanț mult peste așteptările de la startul sezonului. Cu toate acestea, în cazul unui succes cu CSM Constanța ar face un pas extrem de important în tentativa de a se clasa între primele zece echipe ale campionatului. Situația la zi în Conferința B: 1. SCM Timișoara 18 puncte, 2. CSM Oradea 17 p, 3. Dinamo 17 p, 4. CSM Galați 16 p, 5. Voluntari 15 p, 6. CSM Constanța 12 p, 7. Steaua 12 p, 8. CSM Focșani 12 p, 9. Laguna București 10 puncte.

Meciul CSM Galați - CSM Constanța este ultimul din 2022 pentru gălățeni, care vor reveni cu jocurile din campionat pe 7 ianuarie 2023, când vor primi vizita celor de la CSM Focșani.

Citit 1740 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.