Din sportul gălățean. Victorie în Capitală

Din sportul gălățean. Victorie în Capitală
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

VOLEI. CSU Hygenium încheie anul cu o prețioasă victorie în Capitală: 3-1 cu CTF ”Mihai I”, pe seturi: 19-25, 25-17, 25-9, 25-14. Cu excepția primului set, elevele antrenoarelor Adriana Dudnic și Ileana Berdilă le-au dominat clar pe celelalte. ”Sextetul” de start: Sorina Răileanu, Camelia Vasile, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Andreea Stănescu, Cristina Popoiu - Alexandra Iordan (libero). Pe parcurs au evoluat și celelalte jucătoare din lot: Maria Neacșu, Cristina Arbunea, Ioana Ștefu, Diana Hantău și Iulia Sava. Returul eșalonului al doilea de volei feminin va debuta pe 21 ianuarie.

TOP 2022. CS Școlar a întocmit o ierarhie a sportivilor la sfârșitul acestui an. Cu o evoluție apreciată la nivel național - locul al patrulea în ”Cupa României”, kaiaciștii și canoiștii au primit girul clasării în frunte. Așadar, cei evidențiați sunt: Anamaria Chiroșcă - locul 1 în Cupă și promovare în lotul național de juniori, Dragoș Zimblischi, Matei Ursachi (component al lotului de juniori mici), Ana Costeanu, Alex Coteanu și Daniel Tăbăcaru.

FOTBAL. Un mare număr de jucători şi spectatori au participat la un turneu organizat în sala de sport din comuna Matca, de către Clubul Alegria. În finală s-au calificat FC Roboser și Profesorii, prima echipă câștigând după prelungiri, cu 3-2. Echipele de pe podium au fost recompensate cu premii în bani.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1227 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2022 12:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.