Din sportul gălățean. „Cupa României”, în actualitate

Din sportul gălățean. „Cupa României”, în actualitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Echipele de handbal feminin sunt prinse în cea de-a doua competiție națională. Cele din primul eșalon - ”Liga Florilor”, se află înaintea primelor meciuri din ”Cupa României”, în timp ce o parte din echipele eșalonului al doilea au și jucat deja în prima fază. Un altfel de caz este și cel dintre CSM Galați (eșalonul întâi) și CSU Neptun Constanța, echipă calificată după un prim joc. Cele două formații se vor întâlni, duminică, pe Litoral, la ora prânzului, într-un meci în care sperăm într-un succes al fetelor noastre, care în campionat nu au acumulat niciun punct, după 11 etape.

ȘAH. La Căciulata se desfășoară în aceste zile întrecerile Campionatului Național Școlar de șah, la care CSM Galați este reprezentată de Dragoș Leu (11 ani) și Alex Mohonea (11 ani) la categoria U13 ani, George Cernencu la categoria U11 și Eric Berbecel (8 ani) la categoria U9. Sportivii sunt însoțiți de antrenorul Lucian Jugaru.

Înaintea acestui turneu din Vâlcea, echipa CS Municipal Galați s-a clasat pe locul al doilea, după cea a Armeniei, la un concurs internațional. Într-un clasament individual, Dragoș Leu s-a clasat pe locul 1, cu 9 victorii din 9 posibile, iar Randi Galeș pe locul 2, cu 8 victorii și o remiză, tot din 9 partide.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 810 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023 03:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.