Schimbările din lot continuă la Oţelul

Schimbările din lot continuă la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Odată plecată în cantonamentul de la Vatra Dornei, echipa Oțelului nu rămâne fără modificări necesare pentru ajustarea lotului, în vederea părții a doua de campionat. Astfel, gruparea gălățeană a anunțat despărțirea de Antonio Azinovici (30 de ani). Fundașul central croat a solicitat rezilierea din motive familiale. Tot la capitolul plecări figurează și atacantul Valmir Berisha, veste așteptată de fanii Oțelului ca o victorie – după ce vârful a dezamăgit cumplit în culorile roș-alb-albastre, deși era unul dintre cei mai bine plătiți jucători.

O altă veste care i-a bucurat pe gălățeni a fost oficializarea împrumutului atacantului de perspectivă Andreas Chirițoiu, provenit de la FCSB, dar care a evoluat în prima parte de sezon la Unirea Constanța (Liga a II-a) – unde a fost golgheterul echipei. Acesta va face parte din lotul pregătit de Dorinel Munteanu până la finalul sezonului 2022-2023.

Iar veștile bune nu se opresc aici, pentru că portarul Cosmin Dur-Bozoancă, unul dintre cei mai buni jucători ai Oțelului de la sosirea sa la Galați, a prelungit înțelegerea până în 2025.

De asemenea, e de așteptat ca în această perioadă să mai vină câțiva jucători, unii în probe, iar alții transferați cu gândul de a aborda împreună partea a doua a sezonului. Până acum, sosirile certe sunt: Cruceru, Ursu, Zivulici și Chirițoiu.

După cantonamentul de la Vatra Dornei, ce se va încheia pe 25 ianuarie, urmează un alt stagiu de pregătire centralizată, în Antalya (Turcia), în perioada 30 ianuarie – 10 februarie.

Citit 4172 ori Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2023 05:46

2 comentarii

  • postat de jumate
    Luni, 16 Ianuarie 2023 14:02
    5.13.170.***
    Mentalitatea trebuie schimbata in tot fotbalul romanesc.
    0
    0
  • postat de Pavelino
    Duminică, 15 Ianuarie 2023 20:34
    86.124.203.***
    Ne mai trebuie un atacat bun, de preferat sa achizitionam sau sa promovam de la juniori daca avem soluții, varianta împrumutului pe mine personal nu ma încântă, sa crestem jucatori pentru alta echipa nu-mi place, cu atat mai mult cu cat "proprietarul" este o echipa "antipatica" mie.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.