Din sportul gălățean. Patricia Țig, eliminată

Din sportul gălățean. Patricia Țig, eliminată
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

TENIS. Gălățeanca Patricia Țig a jucat miercuri, la prânz, cu chinezoaica Zhang, în primul tur al Australian Open. Nu a fost loc de niciun fel de surpriză, Patricia părăsind terenul învinsă în trei seturi: 1-6, 6-4, 0-6.

PATINAJ. Patinoarul "Ion Țiriac" din Otopeni a găzduit întrecerile celei de-a șasea ediții a Concursului Internațional de patinaj artistic "EduSport Trophy". Au participat sportivi din 20 de țări, printre care SUA și Israel. Gălățenii de la Dunărea s-au remarcat prin Rihana Rusu, clasată pe locul IX la novice basic. Antrenoarea Ramona Dinu a prezentat și trei sportive (foto) la categoria "recreațional": Raisa Munteanu - locul 1 la chicks, Ariana Giosan - locul 2 la cubs și Alexia Craiu - locul 6 la cubs.

FOTBAL. Alexandru Tudorie, fost "oțelar", actualmente la Sepsi Sf. Gheorghe, este harnic și în afara terenului de fotbal. La 26 de ani, Alex şi soţia sa, Ioana, sunt părinții a doi viitori fotbaliști, Dennis și Amza. Felicitări! Tudorie, fiul unui fost campion în sportul popicelor, a mai jucat, în afară de Oțelul și Sepsi, la FCSB, FC Voluntari, Arsenal Tula (Rusia) și CSU Craiova.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1025 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2023 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.