Din sportul gălățean. Adrian Cojocaru, la meciul de la Sibiu

Din sportul gălățean. Adrian Cojocaru, la meciul de la Sibiu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FOTBAL. În prima etapă din acest an a Superligii de fotbal va oficia și arbitrul gălățean Adrian Viorel Cojocaru. El va fluiera la meciul Hermannstadt - FCSB, programat duminică (ora 20,45).

VOLEI. Galațiul are echipă și în Campionatul Național de cadeți, o combinată CSS-Arcada. Aceasta face parte din Grupa "Perspectivă", alcătuită din patru echipe: Galați, Rm. Sărat, București, dar și din Maramureș (Baia Mare), întrucât două echipe s-au retras. Viitorii voleibaliști gălățeni, care pot ajunge chiar în lotul echipei campioane de seniori, sunt pregătiți de prof. Ileana Berdilă și Nicușor Harabagiu.

ARBITRAJ. La meciurile de volei din acest weekend vor fi prezenți în arenă patru arbitri și observatori din Galați. Lucian Năstase va oficia la meciul Rapid - Știința București, iar George Grădinaru, la SCMU Craiova - Steaua, ambele în primul eșalon masculin. În divizia feminină, Florin Dimachi va fi observator la SCMU Craiova - Rapid București, iar Nicolae Marin, la Dinamo - "U" Cluj.

DECES. Ne-a părăsit SORIN CIUBOTARU, fost jucător de hochei și antrenor reprezentativ al Clubului Dunărea Galați. Avea 83 de ani și a decedat departe de țară, în SUA. Fie-i țărâna ușoară!

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 772 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2023 10:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.