Din sportul gălățean. Randi Galeș, locul doi la Brăila

Din sportul gălățean. Randi Galeș, locul doi la Brăila
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ȘAH. ”Cupa Unirii Brăila”, concurs de șah organizat de Clubul ”Micul Prinț” din orașul vecin, a fost câștigată de către buzoianul Roman Dubic (Phoenix), cu 6 puncte, în șapte runde. Pe locul al doilea a încheiat gălățeanul Ioan Randi Galeș, de la CS Municipal. Randi a obținut patru victorii și o remiză, cu buzoianul.

TENIS. Gabriel Ghețu, legitimat la Clubul Dinamo București (ex-Viva Tenis Club Galați), a fost semifinalist în proba de simplu și finalist, alături de Ilie Cazac (Republica Moldova), în proba de dublu, la turneul ITF J100 MTA Open din Antalya (Turcia). Favorit numărul 7 al probei de simplu, Gabriel Ghețu a obținut patru victorii, dar a cedat în semifinale. La dublu, Ghețu și partenerul său din Republica Moldova au înregistrat tot patru victorii, pierzând finala.

ARBITRAJE. Trei oficiali gălățeni au fost programați la meciurile din weekend, în Divizia A1 de volei. Lucian Năstase va arbitra partida Dinamo - CSM Târgoviște (feminin), iar observatorii Florin Dimachi și Nicolae Marin vor fi prezenți la partidele Știința Bacău - CSO Voluntari (feminin), respectiv, Steaua - Unirea Dej (masculin).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 487 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.