VOLEI. CSM Arcada continuă cursa de urmărire

VOLEI. CSM Arcada continuă cursa de urmărire
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Disputa în primul eșalon masculin de volei continuă. În weekend s-au disputat meciurile etapei a XIV-a (a treia a returului). Interesul este din ce în ce mai pronunțat, după ce echipele prezente în competițiile continentale au încheiat conturile cu ... Europa.  

Dinamo, Steaua și CSM Arcada se află pe podiumul Diviziei A1, iar disputa de la distanță este mai fierbinte ca niciodată.

În etapa din weekend, Dinamo a câștigat cu Știința București (scor 3-0) și continuă să conducă, 38 de puncte, iar Steaua și-a făcut treaba cu Unirea Dej (scor 3-0) – tot 38 de puncte. Din spate, la urmărire se află CSM Arcada, care a câștigat, scor 3-0, cu VM Zalău și a ajuns la 33 de puncte.

Meciul de la Galați n-a fost deloc o formalitate, sălăjenii oferind o replică consistentă – în special în setul al doilea (care a trecut cu multe minute peste jumătate de oră). Aceasta în pofida scorului final. Revenind la setul cu probleme, să spunem că, între altele, au existat 16 egalități. Câteva scoruri: 6-8, 11-10, 14-12, 16-17, 18-20, 23-22 și 25-23.

Primul act a avut un curs net favorabil gazdelor: 7-1, 9-4, 16-7, iar spre final scorul s-a mai strâns până la 25-20. Mai aproape de adevărata valoare a combatantelor a fost setul al treilea. După câteva egalități, ultima la 9-9, gălățenii au jucat fără fisuri, iar tabela le-a devenit prietenoasă: 14-10, 19-10 și 25-11.

Un succes deosebit de important, în tentativa de revenire în prim-plan a campionilor. Și pentru faptul că echipa din Zalău, deși pe locul al șaselea, este o grupare de care toată lumea va trebui să țină cont în economia campionatului.

Întâlnirea a fost condusă de arbitrul internațional Bogdan Stoica (București), ajutat de V. Besoiu (Rm. Vâlcea).

Învingătorii au început cu: Magdaș, Malescha, Bala, Vilimanovici, Sobirov, Madsen – Kantor. Au mai contribuit: Butnaru, Talpă, Rață și Smits.

Miercuri, CSM Arcada va întâlni, tot pe teren propriu (ora 18,30), o altă echipă de care să trebuie se țină cont – Știința Explorări Baia Mare.

Citit 908 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2023 17:15

1 comentariu

  • postat de Un pribeag….
    Marți, 31 Ianuarie 2023 10:09
    82.76.59.***
    Bravo baeti, ramaneti singurii care scot galatii din anonimat, din uitare, ca in rest, totul sa naruit si din pacate continua….cei mai afectati tinerii ce bat strinatatile dupa un loc de munca….ai nostri mahari, borduri, pavaje de scos ochii prostimi si locuri de agrement, din bani publici, pentru e
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.