Handbaliștii CSU vor juca în turneul play-off tineret

Handbaliștii CSU vor juca în turneul play-off tineret
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primul meci oficial pentru jucătorii echipei de handbal masculin CS Universitatea Galați, după încheierea campaniei de pregătire de iarnă, a fost în "Cupa României". Acesta s-a disputat în weekend, tocmai la Craiova, cu CSU din localitate. A fost un joc în turul preliminar al Cupei, pentru care a fost nevoie să se străbată aproape 800 km. Elevii prof. Florin Andronic nu s-au prezentat deloc rău, au condus majoritatea timpului, după o primă repriză foarte bună. La pauză au avut cinci goluri avans, 19-14, însă la final tabela a arătat 35-29 pentru echipa craioveană.

"Ne-a interesat, în principal, să acordăm minute de joc băieților mai tineri din lot", ne-a declarat tehnicianul gălățean. În acest sens, la Craiova au fost folosiți toți jucătorii deplasați, adică: Fuică, Dinu - Ionescu (6 goluri), Bădărău (4), Chiriac (5), Albu (4), Buțea (7), Soare (1), Chertif (1), Ioniță, Broască, Andrei (1).

* Handbaliștii gălățeni se vor pregăti în continuare pentru că în viitorul apropiat vor activa într-o nouă fază a competiției naționale - turneul play-off pentru tineret. O competiție ce are menirea de a asigura o prelungire a activității competiționale pentru jucătorii tineri, cum de altfel îi este și denumirea. CSU se află într-o grupă de șase echipe, iar meciurile se vor disputa tur - retur.

Primul meci este programat în weekendul 11-12 februarie, iar partidele se vor derula astfel: deplasare la CSM II Bacău, acasă cu CSM II Vaslui, două deplasări la CSM II Focșani și Sporting Ghimbav, acasă cu CSU II Suceava.

Citit 567 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2023 07:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.