Din sportul gălățean. „Studentele” s-au întors la antrenamente

Din sportul gălățean. „Studentele” s-au întors la antrenamente
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Echipa feminină de fotbal FC Universitatea a început ieri campania de pregătire în vederea meciurilor pe care le va disputa în turneul play-out (locurile 7-12). Antrenorul Gabriel Călinescu ne-a anunțat că va conta pe 20 de jucătoare, în majoritate junioare.

ȘAH. Într-un număr anterior al ziarului nostru, am consemnat informații din Campionatul European al Orașelor (online) la șah rapid, unde CSM Galați s-a calificat în Final Four, pe echipe. La individual, Randi Galeș a ocupat locul 9, cu 6 puncte, din 9 partide disputate, Dragoș Leu - locul 6, cu 7 puncte, Alex Mohonea a acumulat 5 puncte, iar George Cernencu două puncte.

La categoria Open, CSM a încheiat pe locul 15 din 26 de echipe, cu 4 victorii. La individual, Marius Manolache a acumulat 6,5 puncte, Simon Barbu și Lucian Jugaru - câte 4, iar Răzvan Tudoroiu - 3,5 puncte.

ARBITRAJ. În runda din acest weekend a Superligii de fotbal vor oficia și doi gălățeni. Primul dintre ei este arbitrul Adrian Viorel Cojocaru, care va conduce meciul de la Craiova dintre FCU și Universitatea Cluj (astăzi, ora 20,00). Observatorul federal gălățean Liviu Ciubotariu se va afla la Ploiești, unde se dispută meciul Chindia Târgoviște - U. T. Arad.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 591 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2023 10:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.