Meciuri de volei, fotbal şi handbal pentru echipele gălăţene

Meciuri de volei, fotbal şi handbal pentru echipele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

VOLEI. În cursa de urmărire din acest retur de campionat, băieții de la CSM Arcada joacă sâmbătă, în Capitală, cu Știința. O partidă care n-ar trebui să le ridice probleme în a obține toate punctele puse în joc. Meciul etapei va fi, însă, între primele două clasate, Steaua şi Dinamo (duminică, ora 15:00, în direct la TVR 3).

* În eșalonul feminin (Divizia A2), fetele de la CSU Hygienium vor evolua pe teren propriu, în compania CTF "Mihai I" București (sâmbătă, ora 12:00, Sala "Florin Balaiș").

FOTBAL. Amânate din cauza viscolului de acum o săptămână, meciurile din actuala ediție a "Cupei de Iarnă - Nicolae Rainea" se vor relua în acest weekend, în trei săli - Schela (sâmbătă), Matca și Șendreni (duminică). Vor fi partide în care sunt angrenate 15 echipe din ligile a patra și a cincea, care alcătuiesc grupele a II-a, a III-a și a IV-a. Voința Cudalbi este deja calificată la turneul final, programat sâmbăta viitoare, 11 februarie, la Sala "Siderurgistul".

* Cele două echipe gălățene din Liga a III-a și-au programat din nou primele meciuri amicale din actuala campanie a pregătirilor. Sâmbătă, Unirea Braniștea va juca împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila, pe terenul din Șendreni (ora 13:00). La rândul lor, lieștenii de la Sporting îi vor avea parteneri pe vrâncenii de la Victoria Gugești.

HANDBAL. Fetele de la prima echipă a CSM Galați se deplasează la SCM "U" Craiova, pentru meciul din etapa a XV-a a "Ligii Florilor", programat duminică, 5 februarie, de la ora 18.00.

Citit 729 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.