Din sportul gălățean. Vâslașii CSS se pregătesc acasă

Din sportul gălățean. Vâslașii CSS se pregătesc acasă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CAIAC-CANOE. Elevii antrenorilor Adrian și Adina Maftei se pregătesc zilnic în sala renovată de la sediul clubului. Din efectiv lipsesc motivat Anamaria Chiroșcă și Dragoș Zimbilschi, componenți ai lotului național de juniori, care se antrenează în cantonamentul de la Bascov. Participă, în schimb, gălățenii din lotul național al juniorilor mici, Andra Costeanu și Matei Ursachi, aceștia revenind la Galați (în regim descentralizat), după stagiile federale de la Bascov și Cheile Grădiștei. Se mai antrenează aici Alex Costeanu, Andra și Sebastian Codrescu, dar și Vlăduț Leopa.

ARBITRAJ. La două dintre meciurile primului eșalon de volei vor fluiera arbitrii gălățeni. Meciul fetelor Rapid - Dinamo, din Capitală, va fi condus de Lucian Năstase, în timp ce pe Litoral, la CSM Constanța - SCM Zalău, se va afla George Grădinaru.

HANDBAL. Joi după-amiază, CSM II Galați a jucat în eșalonul secund cu CSM Bacău. Victoria le-a revenit fetelor noastre, cu scorul de 30-22 (15-11). Aproape jumătate din goluri au fost marcate de Andreea Prescură - 12. Au secondat-o Iulia Sava (8) și Raluca Tănasă (4). Următorul joc al gălăţencelor va fi în deplasare, la Sepsi Sf. Gheorghe (joi, 9 februarie).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 601 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2023 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.