FOTBAL. Start în meciurile de verificare

FOTBAL. Start în meciurile de verificare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele două echipe gălățene din eșalonul al treilea au continuat pregătirea înaintea startului oficial din acest an. Concomitent cu antrenamentele cotidiene, de câteva zile au început și meciurile de verificare a potențialului atins.

Sporting Liești a avut-o ca parteneră pe Victoria Gugești, una dintre fruntașele campionatului județean din Vrancea. Un prim joc util, în care antrenorul Cătălin Savu s-a declarat mulțumit de implicarea elevilor săi și de nivelul atins în acest moment al pregătirii. O primă repriză foarte reușită, urmată de o a doua în care au evoluat, în majoritate, jucători aflați în probe. Scorul a fost 3-2 (2-0), reușitele aparținând lui Grigoraș, Al. Stan și Costea. Formula de start a arătat astfel: A. Brăneț - Dulgheru, Maftei, Dima, Sevastian - Iordache, Chiriac, Iacob, Stan - Mihu, Grigoraș. În repriza a doua au mai jucat: Hodorogea, Costea, Călin, plus jucătorii aflați în probe. Au absentat: Vădeanu, Cucu, Crihană, Munchiu și Angheluță. În total, Sporting are momentan un lot de 25 de jucători.

Unirea Braniștea a jucat cu o colegă de eșalon, Dacia Unirea Brăila, pe care a învins-o cu scorul de 4-0. Marcatori: Duțu, Năpârlică, Docuz (CSM Galați) și Denis Cireș (împrumutat de la Oțelul). Stafful tehnic - Ionuț Niculcea, ajutat de Alex Iliuciuc - beneficiază pentru partea a doua a campionatului de următorul lot de jucători: Ursu, Butunoiu, Petrea - Popa, Mihai, Enache, Voicu, Gâță, Manea, Hilohi, Dima, Năpârlică, Murgoci, Postelnicu, D. Cireș, Florea, Țicămucă, Oniciu, Răducan, M. Cireș, Țopa, Docuz, Spânache, Duțu, Cornea și Gherase. Până la plecarea în cantonamentul din Spania (19 februarie - 1 martie), brăniștenii vor mai susține două meciuri amicale, cu Victoria Traian și Viitorul Ianca.

Citit 1266 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2023 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.