Din sportul gălățean. Meciuri tari pentru CSM Galați

Din sportul gălățean. Meciuri tari pentru CSM Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HOCHEI. Echipa Clubului Sportiv Municipal Galați are de disputat două noi partide în cadrul Campionatului Național. Meciurile se vor juca în compania celor de la ACSH Gheorgheni, marți și miercuri, la Patinoarul "Dunărea", ambele de la ora 18,30. Gălățenii se află pe locul 4 înaintea etapei, cu 44 de puncte, la șase puncte distanță de ACSH Gheorgheni, echipă aflată pe locul al treilea.

HANDBAL. Prestație reușită a gălățencelor de la CSM, în partida cu SCM "U" Craiova, în etapa a 15-a a "Ligii Florilor". Evoluând în deplasare, elevele prof. Valeriu Costea au ținut permanent pasul cu craiovencele, în teren și pe tabelă, pentru ca finalmente să cedeze la limită: 24-26 (10-13). Lotul deplasat și marcatoarele: Aron, Petre, Prodan - Eiler 6 goluri, Taivan 2, Ichim, Lopătaru 4, Merlă, Corban 4, Bichir, Sandu, Mancici 1, Andrița 5, Mureș 1, Manolache 1 și Djurovici. Pentru gălăţence urmează două meciuri pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare (11 februarie) și CSM Slatina (18-19 februarie).

ȘAH. Gălățeanul Randi Galeș a depășit pragul ELO 2000, deși nu are decât 12 ani. Succesul se datorează unei evoluții foarte bune la un festival din Spania. Medaliat cu bronz la "Europenele" pe echipe, Randi se află în Top 50 mondial și este al doilea în România la categoria sa.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 934 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2023 11:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.