Din sportul gălățean. Gălățencele joacă la Sfântu Gheorghe

Din sportul gălățean. Gălățencele joacă la Sfântu Gheorghe
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HANDBAL. Echipa gălățeană din eșalonul al doilea a CS Municipal Galați s-a deplasat în orașul de reședință a județului Covasna pentru meciul cu gazdele de la Centrul Național de Excelență (CNE). Întâlnirea de astăzi va începe la ora 15,00.

Prima echipă a CSM Galați se pregătește pentru meciul de sâmbătă, din "Liga Florilor", cu Minaur Baia Mare, Sala "Dunărea", ora 15,00.

HALTERE. A fost stabilit calendarul competițional la haltere, iar prima competiție urmează să aibă loc la Bascov, în luna martie. Este vorba despre "Cupa României" la categoria Under 20 (calificări pentru Campionatul Național) și Concursul Național pentru categoria 9-12 ani. "Vrem să participăm cu toți sportivii care au șanse, dar nu prea avem bani, bugetul fiind unul redus față de necesităţi", ne-a spus Mihai Nicolae, cel care, împreună cu Marinică Otinceanu, îi pregătește pe sportivii de la Dunărea Galați. Pentru acest prim concurs, la sala "Ștefan Babin" se pregătesc Denis Banu, Andrei Iorga, Sebastian Onțeluș, Silvia Păduraru, dar și copiii Răzvan și Eduard Habelea.

Altfel, vedeta secției, Alexandra Alexe, este și ea prezentă la antrenamentele zilnice, aflându-se în sesiune de examene la Facultatea de Educație Fizică. După această perioadă petrecută la Galați, Alexandra se va întoarce în cantonamentul lotului național, unde își va continua pregătirile. Gălățeanca are ca obiectiv de performanță participarea, cu medalie, la "Europenele" de tineret de la București, din vară.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 780 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2023 09:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.