Cuplaj cu meciuri de primă ligă la Sala „Dunărea”

Cuplaj cu meciuri de primă ligă la Sala „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Echipele gălățene de volei ce activează în primele două eșaloane vor susține astăzi noi jocuri. Multipla campioană CSM Arcada dispută meciul etapei a XVII-a, pe teren propriu, în compania unei nou-promovate, CSM Constanța. În tur, a fost 3-0 pentru gălățeni și este de așteptat ca și returul să le fie favorabil gazdelor. Va fi meciul dinaintea furtunosului examen de peste o săptămână, cu Steaua, în marele derbi al Diviziei A1, meci ce va avea loc în Capitală.

Până atunci, însă, echipa pregătită de Sergiu Stancu se va concentra pe partida de sâmbătă, ce va fi găzduită Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 18,30. Întâlnirea va fi condusă de un cuplu de arbitri din Cluj, Andrei Savu/ Tudor Pop. Celelalte meciuri ale acestei runde din Divizia A1 masculin: Știința București – Baia Mare, Zalău – Steaua, Dinamo – Suceava, Rapid – ”U” Cluj, Unirea Dej – Craiova.

*Fetele de la CSU Hygienium (Divizia A2) se vor deplasa la Brăila, unde vor întâlni echipa Sport Plus, pregătită de un antrenor gălățean, Nicușor Harabgiu.

HANDBAL. În primul eșalon feminin, ”Liga Florilor”, CSM Galați primește vizita colegelor de competiție de la Minaur Baia Mare (sâmbătă, ora 15,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, în deschiderea cuplajului cu meciul de volei al celor de la CSM Arcada). Un meci în care elevele prof. Valeriu Costea își pun speranțele în obținerea unui rezultat favorabil, dar, în primul rând, să facă un joc bun. Întâlnirea contează pentru etapa a treia a returului (în tur, 32-22 pentru Minaur).

*Joi, echipa secundă a CSM a jucat în deplasare, la CNE Sf. Gheorghe. Gazdele s-au impus foarte clar, 36-23.

*Duminică, la categoria de junioare I, are loc un derbi local, între echipele ACS Lucian Bute și CSM Galați. Meciul, însă, se joacă la Brăila!

Citit 1144 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2023 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.