Antipaticul Dorinel Munteanu

Antipaticul Dorinel Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu toate că Oţelul merge mai bine decât CFR Cluj, FC Timişoara, Rapid şi FC Vaslui – ca să enumerăm doar câteva dintre pretendentele la titlu – Dorinel Munteanu a ajuns să cerşească ataşamentul tribunei pe finalul partidei cu FC Braşov * „Publicul nu este al 12-lea jucător, aşa cum ne-am dori”, susţine tehnicianul * 

Nu-i ca Grig, Lăcă sau Cârţu

La primul său meci pe teren propriu ca antrenor al Oţelului, Petre Grigoraş era ovaţionat ca un campion mondial la box profesionist. Venea, este drept, după un răsunător 3-0 în fieful lui Dinamo, dar cel mai probabil publicul gălăţean fusese cucerit de carisma constănţeanului.

Şi după 0-7 acasă cu Rapid, Grig primea aplauze din partea plătitorilor de bilete, alţi tehnicieni cu priză la spectatorii din Ţiglina fiind Marius Lăcătuş şi Sorin Cârţu.

Actualul om de pe banca roş-alb-albaştrilor, Dorinel Munteanu, se situează, însă, la antipozi: nu este înghiţit de dunăreni şi pace! Ultima mostră, la meciul cu FC Braşov, de duminică după-amiază, când fostul internaţional a fost înjurat ca hoţii de buzunare.  

Cea mai bună apărare, cele mai multe măscări

Oţelul din 2010 chiar merge bine, are cea mai bună apărare din campionat şi s-a cocoţat pe poziţia a treia a clasamentului în condiţiile în care bugetul de venituri şi cheltuieli îi permite să viseze doar o poziţie de rămânere în eşalonul de elită.

Cu braşovenii, la 0-0, Munti a fost făcut praf de mulţi privitori de la tribuna întâi. „Scoate-l, bă, pe ăla, bagă-l pe celălalt!” şi lista poate continua cu măscări pe care bănăţeanul instalat din vara anului trecut la cârma Oţelului nu le merită.

Figura-i dură, de neamţ sârguincios, n-a prins încă la microbiştii dintre furnale. Cu doi oameni în plus şi un penalti ratat pe finalul partidei precedente, „oţelarii” aveau nevoie de susţinerea publicului, însuşi Dorinel cerând insistent un „Hai Oţelul!” izbăvitor.

„Nu-i înţeleg pe suporteri”

„Du-te, bă, de-aici şi lasă-ne cu astea! Fii atent la meci!” i-au răspuns unii în momentul în care românul cu cele mai multe prezenţe în naţională cerşea ataşamentul gălăţenilor. Abia după ce a picat golul din chelia lui Sergiu Costin s-a schimbat şi placa de la tribuna I: „Dorinel, Dorinel!” Antrenorul pare consternat.

„Chiar nu-i înţeleg pe suporteri. Dacă vor să meargă la spectacol, să bată din palme numai când cineva îşi dă masca jos... la fotbal este altceva. Avem nevoie mereu de sprijin, nu numai la 1-0. Cu trei minute de susţinere, publicul gălăţean nu poate fi al 12-lea jucător al nostru”, comentează, destul de bulversat, antipaticul de serviciu al consumatorilor de fotbal din Galaţi.

Dorinele, se pare că numai rezultatele te pot duce la inima fanilor „oţelari”…

Comentariu foto: Înjurat permanent de persoanele din spatele băncii de rezerve, Dorinel Munteanu a declarat că „data viitoare voi sări gardul ca să le cer socoteală”

Citit 1927 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.