Program stabilit pentru Oțelul

Program stabilit pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul a revenit în oraş după cele două stagii de pregătire centralizată și şi-a stabilit programul până la reluarea sezonului competițional.

Pauza de iarnă a prins-o pe Oțelul într-o postură favorabilă, din toate punctele de vedere. Mai întâi, cel mai important, gălățenii au încheiat anul 2022 de pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Poli Iași (locul 2) și la o distanță apreciabilă față de prima echipă aflată sub locul 6 (calificant în play-off) - șase puncte.

În al doilea rând, pauza de iarnă a constituit motiv de întărire a lotului de jucători, care arăta o nevoie tot mai mare, după ce înaintea sezonului s-a dat chix cu majoritatea celor nou-veniți. Și la acest capitol, Oțelul a arătat mult mai bine, cu șapte noi jucători, care, cel puțin la prima vedere, arată că sunt ceea ce își dorea Dorinel Munteanu.

În plus, un alt argument favorabil gălățenilor pentru pauza de iarnă este o pregătire profesionistă, marca Dorinel Munteanu, cu două stagii de pregătire: unul montan la Vatra Dornei, pentru acumulări fizice, celălalt în Turcia, la Antalya, pentru partea tehnică.

”Amical” programat înainte de start

După ce a disputat doar trei partide amicale în Turcia, deși erau programate inițial patru, gălățenii mai au ocazia să-și testeze forțele într-un nou meci de verificare. Astfel, Oțelul va juca vineri, în deplasare, încă un meci de verificare. Adversară îi va fi Metalul Buzău, una dintre pretendentele la promovarea în Liga a II-a (locul al doilea în Seria a doua din Liga a III-a). Partida va avea loc de la ora 14:00 și va fi ultimul test înainte de reluarea sezonului competițional.

Dorinel Munteanu, mulțumit de jucători

După două cantonamente dificile prin care au avut de trecut elevii săi, Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit și este încrezător într-un parcurs bun al echipei sale în partea a doua a sezonului.

"Echipa noastră este pregătită din toate punctele de vedere, chiar și cei nou-veniți au început să intre în ritmul echipei. Eu sunt foarte optimist. Sunt mulțumit de lot, avem acoperite toate posturile, avem câte doi jucători pe post, chiar trei pe unele, important este ca la ora primului joc să găsesc primul 11 cel mai în formă. Pentru că, știm cu toții, venim după o perioadă destul de lungă, niciun antrenor nu poate să spună exact la ce stadiu este echipa ca formă sportivă după o pauză atât de mare. Cred că vom crește de la joc la joc și ne vom atinge obiectivele", a spus Munteanu.

Primul joc oficial al Oțelului este programat pe 25 februarie, în deplasare, cu CSM Slatina.

Citit 2183 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2023 12:40

2 comentarii

  • postat de Mario
    Joi, 16 Februarie 2023 11:57
    89.137.136.***
    Pe 25 februarie...la meciul cu Slatina parcă... se va vedea...cum joacă echipa...dacă o parte din jucătorii transferați...care vor fi titulari...s au integrat în sistemul de joc...și putem trage o concluzie...la sfârșitul acelui meci...ce șanse au să prindă play offul și să atace apoi...promovarea î
    0
    0
  • postat de Alin
    Miercuri, 15 Februarie 2023 19:19
    95.76.37.***
    De ce nu spuneti ca toate echipele care au jucat cu Unirea Constanta
    vor pierde cele 3 puncte castigate?
    Unirea Constanta s-a desfiintat iar avantajate sunt doar cateva cluburi
    cel care au pierdut cu Unirea Constanta. CSM Slatina (care nu are drept de promovare)
    Gloria Buzau...etc!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.