FOTBAL. Unirea Braniștea, succes în primul „amical”

FOTBAL. Unirea Braniștea, succes în primul „amical”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa Unirea Braniștea se află în cea de-a cincea zi a cantonamentului din Spania, unde a găsit vreme frumoasă, terenuri excelente pentru antrenamente și patru parteneri pentru a-și verifica potențialul de joc al acestei perioade.

Primul meci a avut loc marți seară, cu o echipă din Liga a IV-a, CF Cuevas. Elevii lui Ionuț Niculcea nu au avut milă de parteneri și le-au administrat o înfrângere cu o jumătate de duzină de goluri. A fost 6-0, realizatori fiind Răducan (2), Spânache (2), Năpârlică și fundașul Gâță.

Unirea a început cu echipa: Ursu - Mihai, Enache, Manea, Hilohi - Năpârlică, D. Cireș - Țopa, Răducan, Murgoci - Spânache. Au mai jucat: Butunoiu - Gâță, Florea, Oniciu, Gherase, M. Cireș, Țicămucă.

După cum ne-a informat managerul clubului, Vali Vrânceanu, mai sunt programate alte trei jocuri, cu CA Pulpileno, AD Huercal şi CD Vera. Ultima partidă va avea loc pe 28 februarie, în ultima zi a cantonamentului din zona Almeria.

Unirea Braniștea se află pe locul al treilea în Liga a III-a (Seria a II-a), când mai sunt de disputat trei meciuri din sezonul regulat.

Citit 1092 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2023 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.