Lieștenii stau foarte bine în „amicale”

Lieștenii stau foarte bine în „amicale”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru Sporting Liești (locul 6 în Liga a III-a) campania de pregătiri se apropie de sfârșit. Mai sunt două săptămâni și echipele din acest eșalon vor demara întrecerile din sezonul de primăvară. Vor mai fi de disputat jocurile a trei etape din sezonul regulat, apoi cele două turnee de final (play-off și play-out). Lieștenii au susținut campania pregătirilor de iarnă cu multe antrenamente, dar și cu patru jocuri de verificare. Sâmbătă a avut loc meciul cu brăilenii de la Victoria Traian (antrenor, fostul ”oțelar” Puiu Antohi). Despre această verificare, ne-a vorbit antrenorul Cătălin Savu.

”Un joc bun, în care am rulat aproape întregul lot. Un meci în care ne-am edificat în mare parte asupra unui posibil unsprezece. În această repetiție ne-am orientat spre cristalizarea grupului cu care vom demara viitoarele jocuri. Primul meci oficial va avea loc pe 11 martie, în deplasare, care va însemna și un important examen. Vom juca la Metalul Buzău, echipă care a condus multă vreme clasamentul seriei a doua, iar acum se află pe locul secund”.

Lieștenii au câștigat cu 4-2 (3-1), sâmbătă, prin golurile reușite de Iordache, Crihană, Chiriac și juniorul Angheluță. Iată echipa de start: Ciligrideanu – Dulgheru, Maftei, Iacob, Sevastian – Iordache, Cucu, Crihană, Al. Stan – Chiriac, Costea. Au mai jucat: A. Brăneț, Vădeanu (portari), Grigoraș, Hodorogea, Dima, Călin, Angheluță, Prepeliță, Negru, Sănduc și Podașcă.

Ultima verificare a echipei Sporting va avea loc pe 4 martie, cu Dacia Unirea Brăila, cel mai probabil, pe terenul propriu de la Liești.

Citit 726 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2023 09:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.