Update. Sîrghi și Cîrjan, apți pentru meci

Update. Sîrghi și Cîrjan, apți pentru meci
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

UPDATE. Sîrghi și Cîrjan, apți pentru meci

Vizavi de informațiile apărute în spațiul public în zilele trecute, Cristi Sîrghi a dezmințit că ar avea nevoie de intervenție chirurgicală și a declarat că este apt 100% pentru a contribui la îndeplinirea obiectivului.

"Mă pregătesc alături de echipă, nu am nicio problemă medicală. Într-adevăr, am fost indus în eroare la un moment dat de un medic, dar lucrurile au fost lămurite și sunt apt 100%. Sunt disponibil să intru pe teren dacă este nevoie de mine pentru îndeplinirea obiectivului", a declarat Sîrghi.

Pe lângă Sîrghi, o altă veste bună vine pentru fanii Oțelului în privința golgheterului George Cîrjan. Acesta s-a antrenat normal în ultimele zile și e de așteptat să facă parte din lotul pentru meciul cu FK Miercurea Ciuc.


Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, va trebui să depășească meciurile din sezonul regulat fără să aibă întregul lot la dispoziție.

Cu cât trece mai mult timp din actualul sezon al ligii secunde de fotbal, cu atât fiecare meci devine mai important pentru Oțelul. Gruparea gălățeană se află în luptă directă pentru promovarea în prima ligă, iar cu două etape rămase de disputat din sezonul regulat este ca și calificată în play-off. Confirmarea accederii în faza superioară a campionatului ar putea să se producă chiar la următorul meci, în cazul unui succes cu FK Miercurea Ciuc.

Cu toate aceste perspective îmbucurătoare din jurul echipei, ca rezultate, situația nu se prezintă atât de bine la nivelul lotului. Dorinel Munteanu are mai mulți jucători indisponibili ca niciodată, fiind cunoscut faptul că accidentările lipsesc de obicei de la echipele pregătite de actualul antrenor al gălățenilor.

Cea mai importantă absență s-ar putea dovedi a fi cea a portarului Cosmin Dur-Bozoancă, jucător care a arătat în acest sezon că este unul dintre cei mai buni portari din eșalonul secund, cu o formă fantastică, care a ajutat-o pe Oțelul să păstreze poarta intactă în momente cruciale. Coco, așa cum i se spune printre colegi, a suferit o accidentare la umăr în meciul cu CSM Slatina și e de așteptat să lipsească circa trei săptămâni din circuitul echipei. Locul său va fi luat de Pop, care a apărat în meciurile din "Cupa României" în prima parte a sezonului.

Alți trei titulari au probleme

Situația celor accidentați sau cu diverse probleme fizice nu se oprește doar la goalkeeper, ci se extinde și printre jucătorii din câmp. Golgheterul George Cîrjan este nerefăcut complet și va rata cel puțin următoarele două jocuri. Adus ca să îi creeze concurență, bulgarul Dimitrov s-a accidentat și el la un antrenament înaintea meciului cu CSM Slatina, iar în următoarea lună nu va face parte din lotul valid pentru jocurile de campionat. Soluția de atac, la care au apelat oficialii gălățeni, a fost Kehinde Fatai, transferat cu 48 de ore înainte de reluarea jocurilor oficiale.

O altă absență ce s-ar putea resimți este cea a lui Ionuț Neagu. Mijlocașul central nu s-a putut antrena la parametri ridicați în cantonament, din cauza unei accidentări mai vechi, iar la partida cu Slatina a fost doar pe banca de rezerve.

Lista jucătorilor cu probleme medicale este completată de Sîrghi, Nica și Nedelea. Primul își dorește să se opereze, ceea ce ar lăsa descoperit centrul defensivei ca opțiuni în afara titularilor. Nica revine după o accidentare și a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Slatina, iar Nedelea a lipsit mult timp în prima parte a sezonului. Cei doi nu au ritm de joc și au nevoie de timp pentru readaptarea la efortul solicitat de exigențele antrenorului.

Meciul Oțelul - FK Miercurea Ciuc se joacă vineri, de la ora 17,00, pe Stadionul "Oțelul". Partida va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Citit 4137 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2023 07:18

4 comentarii

  • postat de hai otelul
    Joi, 02 Martie 2023 14:28
    89.39.81.***
    pacat ce i s-a intimplat lui dur. e sansa lui pop sa isi arate valoarea intr-un meci cu adevarat important....o va face.
    0
    0
  • postat de Mario
    Joi, 02 Martie 2023 12:00
    89.137.136.***
    Bulgarul abia a venit și gata...a murit la datorie...ăsta e berisha 2...prost transfer...bani aruncați pe fereastră...
    0
    0
  • postat de hai otelul
    Joi, 02 Martie 2023 09:42
    89.39.81.***
    gaseste dorinel solutiile de joc.....
    0
    0
  • postat de CLANTA
    Joi, 02 Martie 2023 06:36
    86.124.201.***
    parca vad ca ne inecam ca.... italienii la mal !!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.