Încă o săptămână fără bani la Oțelul

Încă o săptămână fără bani la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Jucătorii echipei Oţelul au ajuns și la câte trei luni de restanțe salariale, ceea ce îngreunează cumplit misiunea lui Dorinel Munteanu de a-și motiva jucătorii pentru ultimul meci din sezonul regulat.

Primul hop a trecut, dar greul abia acum începe pentru Oțelul. Minunata calificare în play-off, obținută ca în vremurile bune la meciul cu FK Miercurea Ciuc, a fost umbrită de nemulțumirea jucătorilor cu privire la lipsa salariilor din ultimele luni. Această situație este determinată de faptul că gruparea gălățeană are sprijin financiar principal de la Consiliul Local Galați. Cu toate că dosarul a fost acceptat, conform procedurilor legislative, mai durează până se ajunge la finanțarea propriu-zisă. În acest context, chiar de la încheierea meciului cu Miercurea Ciuc, Dorinel Munteanu a vorbit deschis despre situație, pentru că echipa are nevoie să fie răsplătită financiar pentru munca depusă.

"Pretențiile sunt mari, știu acest lucru, dar și publicul trebuie să înțeleagă că o echipă trebuie să fie plătită. O echipă care a dat totul pe teren până acum și va da în continuare. Aștept să fie oamenii lângă noi, deși sprijinul nostru cel mai mare și cel mai important este Primăria Galați, în frunte cu domnul primar și Consiliul Local. Avem ceva restanțe. Nu este un semnal de alarmă. Băieții au înțeles, pentru că noi suntem… 80 la sută de la Primărie și o parte a bugetului e de la Liberty, care a venit și s-a și cheltuit deja. Așteptăm banii bugetari, ca să spun așa. Băieții înțeleg, de aceea ați văzut și astăzi pe teren, fac tot posibilul ca să aducem foarte multă lume la stadion, să le facem o bucurie tuturor. Dar și noi trebuie să fim susținuți", a spus Dorinel Munteanu.

Banii ajung în aprilie

Cum în această săptămână nu s-a ținut nicio ședință extraordinară, șansele ca banii de la Consiliul Local să ajungă până la finalul lunii în conturile Oțelului sunt aproape nule. Din surse, am aflat că există posibilitatea unei ședințe extraordinare la Consiliul Local săptămâna viitoare, dar pe ordinea de zi nu s-ar afla momentan și finanțarea pentru sport, ceea ce ar duce ca votul în această privință să fie acordat în ultima săptămână a lunii martie. De la votul propriu-zis, de regulă, mai trec circa zece zile lucrătoare până ajung și primii bani în conturile asociațiilor sportive al căror buget a fost aprobat, cum sunt Oțelul, United la futsal, FC Universitatea la fotbal feminin sau CSU la volei feminin.

Până să ajungă banii de la municipalitate, Oțelul mai are de traversat o perioadă foarte importantă din punct de vedere sportiv. Primul meci extrem de important este chiar cel din ultima etapă, cu CSC Dumbrăvița (duminică, ora 13:00), în care punctele sunt foarte prețioase pentru că vor conta în faza de play-off.

Citit 3986 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2023 07:23

6 comentarii

  • postat de Mario
    Sâmbătă, 11 Martie 2023 12:25
    89.137.136.***
    Issos...prietene...1...nu ți permit să comentezi la ce am postat eu...nu e treaba ta...ai înțeles 2...mă doare la basca ce scrii tu sau altul...e părerea fiecăruia...o respect...și n o comentez...chiar dacă...poate nu sunt de acord cu ea...și 3...dacă citești atent...ce am scris...mă refeream exact.
    0
    0
  • postat de Issos
    Vineri, 10 Martie 2023 21:39
    213.233.88.***
    Mario, tu ai citit articolul inainte de a posta? Never ticket iti doresc să muncești vreo 3 luni fara sa iti primesti banii sa vezi si tu cum e. Fotbalul amator il gasesti in ligile 4 si 5, restul sunt profesioniste!
    0
    0
  • postat de Mario
    Vineri, 10 Martie 2023 20:37
    89.137.136.***
    De când sunt întârzieri salariale...Munteanu...întotdeauna a vb despre primărie..consiliul județean...ca principalii sponsori...nici un cuvânt despre indieni sau liberty....paaai...până la urmă...ăștia dau vreun ban...sau nu...că echipa joacă cu liberty mare pe tricou...lăsând la o parte chestia cu.
    0
    0
  • postat de Hai Primărie, cu banii de salarii
    Vineri, 10 Martie 2023 09:24
    109.166.129.***
    Așa, în glumă amară, vin salariile băieților de la Oțelul, când or veni facturile de plată a curentului electric de la Hidroelectrica, cu s-a spune. Baftă Oțelul, hai Primărie, că trebuie să mănânce băieții, să trăiască, au unii datorii pe la bancă de plătit și astfel, le cam scădem aplombul pentru
    0
    0
  • postat de Tin-tin
    Vineri, 10 Martie 2023 09:04
    5.13.233.***
    La cate firme sant in oras ma mir daca dau un leut ca sponsori Clubului , toti vor sa aibe masini luxoase , vacante in strainatate si iahturi pe dunare dar cand e vorba sa ajuti echipa devin cei mai saraci patroni de pe pamant.
    0
    0
  • Vineri, 10 Martie 2023 08:26
    5.2.209.***
    si ce ba? daca nu ajung banii pana la urmatorul joc, nu puteti alerga pe teren? Asta ce faceti voi nu e sport, e afacere iar spiritul sportiv a cam disparut de pe stadion. Poate nici la meci nu ajungeti ca nu aveti bani de motorina ptr BMW, Mertzane, Range uri si alte modele de fite. Daca numai banu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.