Toate echipele gălățene, cu noi dispute în weekend

Toate echipele gălățene, cu noi dispute în weekend
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Start în play-off. Sâmbătă debutează meciurile din turneul play-off al echipelor masculine din Divizia A1 – sferturile de finală. CSM Arcada întâlnește SCM Zalău, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 19,00. Un meci ce trebuie tratat cu cea mai mare atenție, în care conducerea clubului gălățean solicită și sprijinul publicului, care i-a fost permanent alături. Echipa și-a continuat pregătirile și privește cu încredere duelul cu echipa sălăjeană, duel ce se va încheia după două victorii din trei meciuri. Întregul lot, în afară de Sobirov (aflat în recuperare), este bun de joc. Va arbitra un cuplu bucureștean, Dragomir – Coman, obs. Angheluș Cotoanță – tot din București.

BASCHET. Derbi în grupa a doua, la Galați. Băieții de la CSM Galați au de jucat un derbi din Liga Națională (grupa a doua) cu CSM Petrolul Ploiești, sâmbătă, de la ora 17,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”. Meciul va fi primul din cuplajul cu partida de volei disputată de CSM Arcada imediat după încheierea jocului de baschet.

FUTSAL. United, reîntâlnire cu fanii. Pe teren propriu revin în acest weekend și băieții de la United Galați, care vor întâlni echipa CFR Timișoara. Partida este programată pentru duminică, ora 18,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, în etapa a patra a turului suplimentar din Liga I.  

HOCHEI. Dublă cu Sapientia. Echipa de seniori a CSM Galați susține două partide pe teren propriu, ambele cu Sapientia U23. Meciurile se vor juca la Patinoarul ”Dunărea”, sâmbătă (ora 18,30) și duminică (ora 11,00).

HANDBAL. CSM Galați, meci în deplasare. Prima formație a clubului va evolua în deplasare şi care are o misiune dificilă pe terenul echipei Gloria Bistrița – o echipă de top a handbalului feminin. Partida are loc duminică. Tot în deplasare, dar sâmbătă, echipa a doua a CSM Galați joacă la Corona Brașov.

LIGA a III-a. Lieștiul și Braniștea, examene dificile. Echipele din eșalonul al treilea debutează astăzi, ora 15,00, în meciurile acestui an, cele trei ce au mai rămas de disputat din sezonul regulat. Sporting Liești (locul 6) se deplasează la Metalul Buzău (locul 2). Întâlnirea va fi condusă de arbitrul Mihai Amorăriței (Câmpina). Unirea Braniștea (locul 3) va juca tot în deplasare la CSM Focșani (locul 4), meci arbitrat de sibianul Lucian Țiți. Ambele echipe vin după o reușită campanie de pregătiri și speră în rezultate bune și în această parte a campionatului, după care vor urma turneele play-off și play-out.

JUDEȚEAN.  AJF Galați anunță debutul competițiilor fotbalistice de la nivelul județului – meciurile primei etape a returului. Liga a IV-a (duminică, ora 12,00): Alegria Matca – Victoria Independența, Luceafărul Berești – Covurluiul Tg. Bujor, Siretul Cosmești – Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni – Lascăr Schela, Voința Cudalbi – Agrostar Tulucești, Viitorul Umbrărești – Avântul Drăgănești. Liga a V-a: Șoimii Foltești – Mălina Smârdan (sâmbătă, ora 15,00, Stadionul ”Siderurgistul”), duminică, ora 11,00 – Zorile Grivița – Sporting Galați, Siretul Piscu – Victoria Slobozia Conachi, Voința Cișmele – Viitorul C. Negri, Prutul Vlădești – Inter Tudor Vladimirescu, Flacăra Pechea – Foresta Șendreni, Răzeșii Valea Mărului – Viitorul Frumușița, iar ACS Vânători stă.

Citit 952 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2023 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.