Puncte importante puse în joc pentru Oțelul

Puncte importante puse în joc pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Gălățenii au o deplasare lungă, la Dumbrăvița (județul Timiș), pentru meciul cu echipa cu același nume, iar punctele sunt la fel de importante ca la un joc din play-off.

Euforia victoriei cu FK Miercurea Ciuc, cea care a adus și calificarea matematică în play-off, ar trebui menținută trează printr-un succes în ultima etapă a sezonului regulat. Oțelul va juca cu CSC Dumbrăvița, echipă din județul Timiș, destul de bine clasată. Chiar dacă este o nou-promovată, Dumbrăvița a avut un parcurs bun în Liga a II-a și are de partea sa și avantajul terenului propriu – care se prezintă în condiții precare pentru un meci profesionist de fotbal.

Chiar dacă este deja în play-off, Oțelul trebuie să câștige la Dumbrăvița pentru a-și menține avansul față de echipele de la locul 4 în jos, întrucât aceste puncte vor conta și în play-off. Nu e ca la Superliga unde se înjumătățesc punctele, ci se intră cu întreaga zestre  strânsă în sezonul regulat. Oțelul are 35 puncte, cu patru peste Unirea Dej și cu cinci peste Buzău, Dinamo și Slobozia, echipe ce luptă pentru intrarea în play-off.

Meciul CSC Dumbrăvița – Oțelul se joacă duminică, de la ora 13,00, în același timp cu toate celelalte partide ale rundei cu numărul 19, iar arbitrul  delegat este Marius Chioran (Cluj-Napoca).

Dorinel Munteanu și echipa, motivați să câștige

Gruparea gălățeană a pornit de vineri la drum către Dumbrăvița, acolo de unde Dorinel Munteanu și echipa sa își propun să aducă toate punctele.

”Pentru noi play-offul începe de la meciul de duminică. Deși am fost o surpriză în acest sezon ca echipă nou-promovată, pentru mine n-a fost așa surpriză, pentru că știam cât am muncit la antrenamente. Acum dorim să ne clasăm între primele patru echipe, pentru promovare directă sau cu loc de baraj. Cel mai important joc e următorul, cel de la Dumbrăvița, cu o echipă imprevizibilă, care a câștigat puncte cu echipe cotate mai bine. Jucătorii noștri trebuie să fie concentrați, iar gândul nostru este să obținem puncte. Trebuie ca pentru victorie să investim foarte mult, tot ce au jucătorii mai bun, fizic și mental, a spus Munti înaintea etapei.

Singurele probleme de lot sunt portarul Dur-Bozoancă și atacantul Dimitrov, ambii accidentați, plus Cisotti - suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene.

Altfel, luni, de la ora 13,00, la sediul Federației Române de Fotbal va avea loc tragerea la sorți a țintarului pentru programul din play-off.

Citit 3506 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Martie 2023 06:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.