Locul I în „Liga Elitelor”

Locul I în „Liga Elitelor”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Cele două echipe gălățene de juniori Under 15, care evoluează în ”Liga Elitelor”, au încheiat victorioase etapa din weekend. Școala de Fotbal Oțelul a jucat la Prosport Focșani și a învins la limită: 1-0, marcatorul golului de 3 puncte fiind Alberto Diaconu. ACS Junior a întâlnit Dacia Unirea Brăila și a câștigat cu același scor, 1-0, reușita aparținându-i lui Luca Popa. Cele două echipe sunt în Seria a III-a, au acumulat 21 de puncte - Oțelul, locul 1, respectiv, 12 puncte - Junior, locul 4.

ARTE MARȚIALE.  La Campionatul European de ju-jitsu U16, U18, U21, desfășurat în Franța, au fost înscriși 780 de sportivi din 27 de țări. Angelo Ghinea, legitimat la ACS Vipguard Tecuci, s-a comportat excelent și a devenit campion european, după patru meciuri câștigate împotriva reprezentanților Israelului, Ucrainei, Greciei și Croației, la categoria 66 kg. Și colega sa Oana Lupu a avut o evoluție foarte bună, cucerind titlul de vicecampioană europeană la categoria 48 kg, seniori aspiranți. "O muncă enormă, însă pe deplin meritată atunci când îți cântă imnul național!", a declarat sensei Luis Turcu, președinte ACS Vipguard Tecuci.

FELICITĂRI. Succesul jucătorilor din Tg. Bujor la Berești a venit și cu o felicitare pentru antrenorul lor, Damian Băncilă, care și-a aniversat ziua de naștere. "La mulți ani, Damian!"

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 915 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.